Bir Kaşık Sürün 5 Dakikada Tüylerinizden Kurtulun! Çöpe Attığınız O Kabukların Mucizesini Görünce Artık Atmayacaksınız

Bir Kaşık Sürün 5 Dakikada Tüylerinizden Kurtulun! Çöpe Attığınız O Kabukların Mucizesini Görünce Artık Atmayacaksınız

Tüy ve kıl sorunu kadın erkek herkesin şikayet ettiği durumlardan biri. Bunun için lazer epilasyon başta olmak üzere çok sayıda krem ve uygulamaya tonlarca paralar harcayabiliyoruz. Bu pahalı yöntemlerin çoğu ise etkisiz kalabiliyor. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz hatta çöp diye attığınız 2 ürünle tüy ve kıl sorununuza 5 dakika veda edin. Nasıl mı? İşte limon ve zeytinyağı ile tüy dökme yöntemi.

Yaz ayının yaklaşmasıyla beraber tatil planlarıda yapılmaya başlandı. Ama süreli ağda, jilet gibi yöntemlerle temizlediğimiz tüy ve kıllarımız 1 gün içerisinde tekrar çıkmaya başlıyor. Tüy ve kıllardan nasıl kurtulabilirim? Acısız ve ağrısız tüy dökme yöntemleri neler? Evde doğal tüy dökme kremi nasıl hazırlanır? gibi sorularda tüy ve kıl sorunu olanların en çok aradığı sorular arasında. Lazer gibi pahalı yöntemlere para harcamak istemeyenler, evde kolaylıkla yapacaklar limon ve zeytinyağı kürü ile tüylerinden sonsuza dek kurtulabilir. İşte pürüzsüz bir vücuda sahip olmanızı sağlayacak mucizevi 2 malzeme.

kil.jpg

LİMONUN FAYDASINI GÖRÜNCE KABUKLARINI ÇÖPE ATMAYACAKSINIZ

Her gün evinizde çöp diye attığınız meyve kabukları aslında tam bir şifa yöntemi. Özellikle limon kabuklarının limon kadar etkisi olduğunu biliyor muydunuz? Tüy .dökücü görevini gören limon kabuklarını bu tariften sonra artık atmayacaksınız. Sadece 2 malzeme ile tüylerinizden sonsuza kadar kurtulun. Meyve kabuklarından yapacağınız bu tüy dökücü kremi evde kolayca yapabilirsiniz. Acısız ağrısız tek uygulama ile mucize tüy dökme kremi ile tüylerinizden 5 dakika içerisinde kurtulacaksınız.

EVDE KOLAYCA TÜYLERİNİZDEN KURTULUN

Öncelikle limon kabuklarımızı rondo ya da blenderdan geçirelim. Eğer evinizde bunlar yoksa rende de kullanabilirsiniz. Limon kabuklarımızı iyice ufaladıktan sonra iki tatlı kaşığı zeytin yağı ekleyerek iyice karıştıralım. Hazırladığım tüy dökücü kremi tüy ve kıllardan temizlediğimiz bölgeye ovalayarak iyice sürelim. Ve 10 ya da 15 dakika bekletelim. Vakti olanlar 30 dakika da bekletebilir. Daha sonra o bölgeyi ılık su ile yıkayalım.

limon.jpg

Haftada iki defa bu yöntemi temizlediğiniz bölgeye sürün. Ve 1 hafta sonra inanılmaz sonuçlar aldığınızı göreceksiniz. Düzenli olarak kullanacağınız bu tüy dökme işlemi tüy köklerinizi yakıp bir daha orada tüy çıkmasını engelleyecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN