"Korktum, Kaçtım" Diyen Nalan'dan Yıllar Sonra Cem Uzan İtirafı! İşte Cem Uzan'ın Nalan'a Yaptığı O Korkutan Teklif

"Korktum, Kaçtım" Diyen Nalan'dan Yıllar Sonra Cem Uzan İtirafı! İşte Cem Uzan'ın Nalan'a Yaptığı O Korkutan Teklif

Bir dönemin en popüler isimlerinden olan Nalan geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın sunduğu bir programa katıldı. Nalan, katıldığı programda herkesi şoke eden itiraflarda bulundu. Türk İş İnsanı Cem Uzan hakkında yıllar sonra itirafta bulunan Nalan'ın bu açıklamaları çok konuşulacak. İşte "Korkuyordum" diyen yalandan Cem Uzan itirafı.

"Of Aman", "Acemi Balık" şarkılarıyla bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Şarkıcı Nalan, yıllar sonra bir Youtube programına katıldı. Programda sektörle ilgili yaşadığı olayları anlatan Şarkıcı Nalan'dan İş İnsanı Cem Uzan'la ilgili çok çarpıcı bir itiraf geldi. Genç Parti kurucularından olan Cem Uzan Ergenekon iddianâmesinde darbeye teşebbüs suçundan dolayı şu an Fransa'da sığınmacı olarak yaşıyor. İşte Nalan'ın yıllar sonra yaptığı Uzan itirafı

nalan1.jpg

NALAN'DAN YILLAR SONRA CEM UZAN İTİRAFI

Şarkıları hala dillerde olan Şarkıcı Nalan, yıllardır piyasalarda gözükmüyordu. Armağan Çağlayan'ın Youtube üzerinden her hafta konuk ağırladığı programa bu hafta dönemin en popüler isimlerinden olan Of Aman lakaplı Şarkıcı Nalan konuk oldu. Sohbet tarzında geçen programda Nalan, dönemin en zengin iş adamı ve siyasetçileri arasında yer alan Cem Uzan hakkında çok çarpıcı bir itirafta bulundu. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu itiraf çok konuşulacağa benziyor.

"HUZUR BODRUM'DA BULDUM"

Panik atak bozukluğu yaşadığını belirten Nalan, sektörden uzakta Bodrum'da yaşadığını söyledi. Nalan yaşadığı duruma ilişkin, "Tedavi olup Bodrum'a yerleştim ve huzuru buldum" ifadelerini kullandı. Panik atak rahatsızlığından dolayı yıllarca evden çıkmadığını söyleyen Nalan," Dışarı çıktığımda kalp krizi geçiriyormuşum gibi hissediyorum" dedi.

cem-uzan.jpg

"CEM UZAN TEKLİF ETTİ! KORKTUM, KAÇTIM"

Şarkıcı Nalan, popüler olduğu dönemlerde yaşadıklarını da programda anlattı. O dönemler Cem Uzan'ın kendisini çok sevdiğini söyleyen Nalan, Uzan'ın albüm sırasında kendisi ile çalışması teklifinde bulunduğunu ama o dönemler Uzan'ın mahkemesi süreci olduğundan bu teklifi geri çevirdiğini belirtti. Nalan, "Korktum" diyerek şunları söyledi, "Sevgili Cem Uzan beni çok seviyor ben de Allah var şimdi çok severim onu. Demiş ki Nalan'a söyleyin ilk albüm zamanı mahkemesi de var gelsin bizimle çalışsın. Çok büyük bana çok korktum. Onun da çok seviyordum bir anda başka bir şey ile karşılaşabilirim diye çok korktum ve geri kaçtım" dedi. Nalan, o dönemler yasaklılar listesine de girdiğini itiraf etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN