Tarım Kredi Marketlerinde Etiketin Yarısı Fırsatı! İşte 15 Nisan Cuma Tarım Kredi Marketleri Ürün Kataloğu

Tarım Kredi Marketlerinde Etiketin Yarısı Fırsatı! İşte 15 Nisan Cuma Tarım Kredi Marketleri Ürün Kataloğu

Bugün marketlere hangi ürünler geldi? Meyve sebze fiyatları ne kadar? En ucuz yağ hangi markette? gibi sorular en çok arananlar arasında. Zamlardan sonra ucuz market arayışına giden vatandaş, en uygun ürünü bulmak için araştırmaya girdi. Marketler Ramazan ayı için özel fırsatlar sunarken, Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri ise 15 Nisan tarihinden itibaren satışa indirimli olarak sunacağı ürünleri yayınladı. İşte sofralarınızı bereketlendirecek Tarım Kredi Kooperatifi yeni ürün kataloğu

Başta A101, Bim ve Şok marketler olmak üzere milyonlarca müşteriye sahip olan zincir marketler her hafta yeni ürün aktüellerini yayınlamaya devam ediyor. Son zamanlarda uyguladığı fiyat politikası ile dikkatleri üzerine çeken Tarım Kredi Kooperatif Marketleri ise en çok tercih edilen marketler arasında yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde Et ve Süt Kurumu (ESK) ile ucuz et için anlaşan Tarım Kredi Marketleri bu hafta içinde yeni ürün kataloğunu yayınladı. İşte Tarım ve Kredi Kooperatif Marketlerinin 17 Nisan 2022 tarihine kadar geçerli olacak ürün broşürü.

tarim-kredi-ic-foto.jpg

BU ÜRÜNLERİ KAÇIRAN ÜZÜLÜR!

Türkiye’nin 81 ilinde ve ilçesinde bulunan Tarım Kredi marketleri halka uygun ürünler sunmaya devam ediyor. Tarladan halka sunduğu geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat politikasıyla en çok merak edilen Tarım Kredi Marketleri, yeni yayınladığı raf kataloğu ile yine yüzleri güldürecek. Tarım Kredi Marketleri özellikle manav ürünlerine ağırlık verdiği bu katalogta aradığınız her şey uygun fiyata. Yağ başta olmak üzere et, şeker gibi temel gıda ürünlerinde düşük fiyat politikası benimseyen Tarım Kredi marketlerinde bu hafta meyve ve sebze ürünlerinde indirim var. Havuçtan, maydanoza, limondan diğer sebzelere kadar indirimli olarak sunacağı ürünler 17 Nisan kadar marketlerde satışta olacak. İşte herkesin merakla beklediği o ürünler.

20 LİRALIK KIVIRCIK SADECE 11 LİRA!

Son zamanlarda fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken Kıvırcık Tarım Kredi Marketlerinde sadece 11 lira. Manav ve marketlerde 20 liraya satılan kıvırcığı Tarım Kredi Marketlerinde uyguna alabilirsiniz.

tarim3.jpgtarim4.jpg

Havucun kilosu 5 lira 50 kuruş, limonun kilosu 6 lira 50 kuruş, salatalığın ise 12,50 TL. Ankara armutsa 6,90 TL.

tarim-kredi1.jpg Temizlik ürünlerinde dev indirim yapan market 6 KG Yetişmatik 49.90, 4 KG sıvı bulaşık deterjan 29.90, Renkliler için 6 KG 49.90 TL. 380 gr Gül Reçeli ise sadece 11 lira 25 kuruş.

tarim.jpgtarim7.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN