Hemen İstasyonlara Koşun Akaryakıta Dev Zam Kapıda! İşte 15 Nisan Cuma Günü Güncel Zamlı Motorin, Benzin Ve LPG Fiyatları

Hemen İstasyonlara Koşun Akaryakıta Dev Zam Kapıda! İşte 15 Nisan Cuma Günü Güncel  Zamlı Motorin, Benzin Ve LPG Fiyatları

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan indirim sonrası ibre yine tersine döndü. İndirim haberi bekleyen sürücülere ise kötü haber geldi. 15 Nisan Cuma günü gecesi motorine dev zam geliyor. İşte zamlı akaryakıt fiyatları sonrası güncel Motorin, benzin ve LPG fiyatları

Siyasi gerilimlerin görüşmeler neticesinde yumuşamasıyla beraber motorin ve benzinde indirime gidilmişti. Rusya-Ukrayna savaşı için görüşmelerinde başlamasıyla brent petrol fiyatları 99 doların altına sarkmıştı. Petrol fiyatlarında yaşanan kısa süreli gerileme pompa fiyatlarına da yansımıştı. Sürücülerin gözü indirime yönelmişken bir zam haberi daha geldi. Vatandaşı umutlandıran bu durum kısa sürdü. Bugün gece yarısı akaryakıt fiyatlarına dev zam gelecek. Zam sonrasında akaryakıtın litre fiyatı 22 TL'yi bulacak.

motorin.jpg

BU GECE YARISI MOTORİNE DEV İNDİRİM GELİYOR!

2022 yılına zamla giren vatandaşın temel gıda ürünleri başta olmak üzere çok sayıda sektörde alım gücü düşmeye başladı. Ham madde ulaşımın zorlaşmasıyla beraber maliyetlerde artış yaşandı. Maliyet artışı ise vatandaşın cebine zam olarak yansıdı. Nisan ayına indirimlerle giren vatandaş bu indirimlerin kalıcı olup olmayacağını merak ederken, motorin için kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde 2 liraya yakın yapılan indirimin yerini tekrar zam aldı. 16 Nisan Cumartesi günü pompalara yansıyacak olan zam miktarı ise dudak uçuklattı. İşte akaryakıta gece yarısı gelecek olan zam ve güncel akaryakıt fiyatları.

motorin3.jpg

MALİYETLER ARTTI ÜRÜNLER ZAMLANDI

Akaryakıt zamlarından sürücüler kadar toplu taşıma fiyatları da etkilenmeye başladı. Maliyetten dolayı gıda, giyim, sebze meyve ürünleri, enerji, otomotiv gibi çok fazla sektör fiyat güncellemesine gitti. Sektör temsilcilerinin açıklamalarına göre 15 Nisan Cuma günü motorine 1, 79 zam gelecek. Araç sürücülerini tedirgin eden bu zam sonrası fiyat güncellemesinin hangi yönde olacağı ise merak edilenler arasında.

GÜNCEL MOTORİN VE BENZİN LİTRE FİYATLARI

Gelen zamlardan sonra motorinin litre fiyatı İstanbul'da 20,24 TL'den 22,03 TL'ye, Ankara'da 20,29 TL'den 22,08 TL'ye, İzmir'de ise 20,32 TL'den 22,11 TL'ye çıkacak.

Akaryakıta gelecek olan zam haberlerini benzin istasyonlarında öğrenen vatandaşın gözü sürekli akaryakıt fiyatlarına yöneldi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nın (EPDK) şikayeti üzerine EPGİS artık akaryakıt zam ve indirim fiyatlarını sosyal medyadan açıklamıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN