Bu Burçların Yüzyıllık Yalnızlığı Nikah Masasında Bitiyor! İşte Dünyanın En Evlilik Meraklısı 3 Burcu

Bu Burçların Yüzyıllık Yalnızlığı Nikah Masasında Bitiyor! İşte Dünyanın En Evlilik Meraklısı 3 Burcu

Herkes evlenmek güzel bir yuva kurmak ister. Bu insanlar için güzel hayallerinden biri. Tabii bazıları ise evlenmek değil önce kariyer yapma peşindedir. Bunlardan bahsetmiyoruz. Sayacağımız evlilik meraklısı 3 burca denk gelirseniz sizin de sonunuz nikah masası olabilir. İşte evlilik için doğmuş o 3 burcumuz.

Burçların uyumu çok önemlidir. Gökyüzünün harekelerine göre değişkenlik gösteren burçlarımız bazı dönemler çok şanslı olabiliyorken, bazı zamanlar ise tam bir şansız gureba. 2022 yılında neptünün ilerlemesiyle bazı burçlarımız sonunu nikah masasında bulabilir. Evlilik için yeni fırsatlar ve kısmetlerle karşılaşacak bu 3 burç yüzyıllık yalnızlıklarına son verecek. İşte 2022 yılının evli mutlu çocukluları.

evlilik.jpg

İKİZLER BURCU (21 Mayıs – 21 Haziran)

İkizler burcu değişken yapılarından dolayı en zor anlaşılabilecek burçlar arasında. Bir gün çok mutlu olan ikizler ertesi gün sizi düşman belleyebilir. Bu değişkenlikleri sayesinde ikili ilişkilerde de pek dikiş tuturamıyor. Ama 2022 yılına en evli girecek burçlarımız arasında ikizlerde bulunmakta. Gezegenlerin değişim hareketlerine göre net tavırlar sergileyecek olan ikizler 2022 yılında evlenecekler. ilişkileri olanlar söz nişan gibi atımlar atacak, ilişkisi olmayanlar ise yeni bir aşka yelken açacak.

KOVA BURCU (21 Ocak – 19 Şubat)

En güzel yemek yapan burçlar arasında olan Kova, artık yalnızlığına 2022 yılında son veriyor. Gelende çok seçici olan kovalar evliliğe çok yakın burçlar. Bundan dolayı yanlış tercih yapmaktansa yalnız kalırım modundalar. Ama bu modu 2022 yılında kıracak Kovalar. Karşılarına çıkacak olan beyaz atlı prens ya da prenseslerini atla beraber nikah masasının yolunu tutacaklar. Bu kararı almaları ise 1 senelerine mal olabilir. Yüzyıllık yalnızlıklarına son veren burçlar kervanına da kova burcu da katılacak.

AKREP BURCU (24 Ekim – 22 Kasım.)

Ah akrep sen ki her şey için fedakarlık yapan bir burçsun ama buna rağmen hep tek tabanca takılıyorsun. Arkadaşın sevgilini yormamak için bile şehir değiştirir görüşmeye gidersin. Ama maalesef en şansız burçlar arasında da ilk sıralardasın. Merak etme senin de yüzyıllık yalnızlığın 2022 yılında final yapmıyor. 2022 yılının Haziran aylarında yeni biriyle tanışıp yeni ve soluksuz bir aşk yelken açacaksın. Kısa sürede ise bu ilişkiyi nikah masasına götürmeyi başaracaksın. Su grubunun en zeki burçları arasında olan Akrep maalesef aşk konusunda en aptal burcu diyebiliriz. Umarın yeni tanıştıkları bu kişileri de aptallıklarıyla kaybetmezler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN