Bircan Bali'den Serdar Ortaç'a 'omurgasız' diyen Fatih Portakal'a sert tepki! "En az 20 yıl..."

Bircan Bali'den Serdar Ortaç'a 'omurgasız' diyen Fatih Portakal'a sert tepki! "En az 20 yıl..."

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının yorumcusu Bircan Bali, ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'a 'omurgasız' diyen Fatih Portakal'ı hedef aldı.

Uzun bir aranın ardından Sözcü TV ile ekranlara geri dönen Fatih Portakal, Mersin'de Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile sahneye çıkan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ı hedef alarak alarak “Serdar Ortaç gibi omurgasız biriyle sahneye çıkıyorsun. Sanatçı demiyorum da ben omurgasız biri!" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözler sonrasında Serdar Ortaç'ın Fatih Portakal'a vereceği yanıt merak konusu olurken Ortaç, şaşırtan bir hamleye imza attı ve Fatih Portakal'ın kendisine 'omurgasız' dediği anları sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşarak yorumu takipçilerine bıraktı.

Fatih Portakal'ın Serdar Ortaç hakkında 'omurgasız' ifadesi kullanması Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı programın sunucusu Bircan Bali'nin tepkisini çekti.

"NANKÖRLÜK"

Canlı yayında Fatih Portakal'ı hedef alan Bircan Bali, Portakal'a yüklenerek "Siz bunu hangi bilirkişiliğinizle söylüyorsunuz? Magazine de bulaşmayın ya... En az 20 yıl dinlemişsinizdir nankörlük bu! Bu ikilemi yapmayın. Şarkı özlemleri giderir, aşkları birleştirir, küsleri barıştırır, şarkı siyaset değildir. Bu arada Serdar omurgalarından da sıkıntılı olmasına rağmen çok omurgalı bir insandır ondan özür dilemenizi bekleriz" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN