Bu trafik resmindeki hatayı sadece gerçek zekiler buluyor! 6 saniyede bulanların IQ'su yüksek çıkıyor!

Bu trafik resmindeki hatayı sadece gerçek zekiler buluyor! 6 saniyede bulanların IQ'su yüksek çıkıyor!

Araba sürmekte ne kadar iyisin? Yol işaretlerini biliyor musunuz? Bu resim bulmacasını çözmek için IQ seviyeniz yüksek mi? IQ'nuzu, mantığınızı, yön duygunuzu, akıl yürütmenizi ve beyin gücünüzü test edin.

İşte görsel gücünüzü, eleştirel düşünme becerilerinizi, mantığınızı, gözlem becerilerinizi, akıl yürütme becerilerinizi, problem çözme becerilerinizi, yanal düşünme becerilerinizi, hafızanızı, yaratıcılığınızı, işlem hızınızı ve beyin gücünüzü test etmek için resimli bulmaca. Bu bulmacalar, yanal düşünmeyi geliştirmeye, yön duygusu ve yol işaretleri gibi temel bilgileri yeniden gözden geçirmeye yardımcı olur. Bulmacalar ve zeka oyunları, problem çözme ve eleştirel düşünme becerilerini güçlendirmeye yardımcı olur. Aynı zamanda bilişsel becerilerinizi, hafızanızı ve işlem hızınızı geliştirir.

kapak-001.jpg

RESİMDEKİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde bir var ve bu hata çok basit. Hemen gözünüzün önündedir. Kendinizi bir araba kullanırken hayal edin ve yol tarifi için ileriye bakın. İlk önce ne fark edersin? İnsanların yalnızca %5'i 6 saniye içinde resimdeki hatayı bulabiliyor. Yapabilir misin?

Bu resimli bulmacayı arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşın ve resimli bulmacadaki hatayı 6 saniye içinde bulma mücadelesine katılmalarını isteyin. Bu sayede kimin daha iyi olduğunu ortaya çıkarın.

GİZLİ HATAYI BULDUN MU?

Resimdeki hatayı 6 saniye içinde hızlı bir şekilde fark ederseniz, olağanüstü gözlem becerileriniz, yüksek IQ seviyeniz, yön duygunuz, yol güvenliği bilginiz, sağduyunuz, uyanık ve keskin bir beyniniz var demektir.

Zeka bulmacaları ve zeka oyunları, güçlü bellek ve işlem hızı, yüksek IQ ve detaylara dikkat, güçlü görsel beceriler ve mekansal akıl yürütme, arka plan bilgilerini engellemede iyi, azim ve muhakeme becerileri, karışıklık ve belirsizlikle başa çıkmada iyi, gelişmiş gözlem becerileri, problem çözme ve zaman yönetimi konusunda yetenekli
güçlü kısa süreli hafıza, güçlü eleştirel düşünme gibi becerilerinizi geliştirmede yardımcı olur.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimli bulmacadaki hatanın ne olduğunu 6 saniyede buldunuz mu? Dikkatli ve yakından bakarsanız yön levhasında sağa dönmeyi gösteren 'Sağa Dön' okunu göreceksiniz. Hata bu.

2-004.jpg

Yol düz gidiyor ve bu yolda araçlarını çevirebilecekleri tek yön sol taraf. Bu nedenle, ilk iki ok 'Sola Dön veya Düz Git' ve 'Düz Git' doğru yönleri söylüyor, ancak son 'Sağa Dön' oku bu yön tahtasında ölümcül bir hatadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN