Bugün 2 burç için kabus başlıyor! O burçlar ellerindeki fırsatları kaçırabilirler! İşte günün şanssızları...

Bugün 2 burç için kabus başlıyor! O burçlar ellerindeki fırsatları kaçırabilirler! İşte günün şanssızları...

28 Eylül 2022 günlük burç yorumunuz Çarşamba gününden itibaren tüm burçlar için astroloji tahminleriyle karşınızda .

28 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Her türlü felsefi düşünce, etikle ilgili sorular ve pratikte bazı zor seçimler arasında kalacağınız bir gün.

Size çok yakın birinin sorunuyla ilgili ona yardım etmeye çalışıyorsunuz ama eldeki gerçekleri hesaba katmıyorsunuz, bunun yerine sezgilerinize göre hareket ediyorsunuz, her ne kadar bunun riskli olduğundan haberdar olsanız da.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bazıları, dikkatiniz kolayca dağıldığı ve eğlence arayışı içinde olduğunuz için bu çarşamba günü pek iyi olmadığınızı söyleyebilir.

Ama aslında yapmanız gerekenler konusunda gerçekçisiniz ve sadece biraz rahatlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Başkalarını rahatsız etmeyeceksiniz, bu yüzden başkaları tarafından rahatsız edilmeyi beklemiyorsunuz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Tutku dolu bir gün bir yana, iş hayatınızda pek çok şey olmasına rağmen aşk hayatınızı hayatınızdaki her şeyin üstünde tutuyor gibi görünüyorsunuz.

burclar.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün birkaç kişiyi kendi yolunuzun en iyi yol olduğuna ikna etmek için belagat yeteneğinizden faydalanacaksınız.

Ancak yolunuza bazı engeller koyacak bir kişi de olacak ve onu tarafınızda tutmak için ne yapmanız gerektiğinden emin olmayacaksınız. Büyük olasılıkla öğleden sonranın çoğunu bu kişiyi ikna etmenin yollarını düşünerek geçireceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Sezgileriniz bugün sizi sağa doğru iterken, gerçekler solu işaret ediyor. Aslında içgüdülerinizi dinlemek isteseniz de mevcut mesele, belki de profesyonel yaşamınızla bağlantılı ve herhangi bir başarısızlığa yer bırakmamanız gerekiyor. Bu yüzden her şeyi çok dikkatli bir şekilde ele almanız gerekiyor.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Aile hayatı, duygularınızı yatıştırmanıza yardımcı olacak ve son zamanlarda aklınıza düşen bazı endişeleri ortadan kaldıracaktır.

burcunuz.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Mevcut eğilim, son bir tercihiniz hakkında biraz çelişkili hissetmenize neden olacak. Bir yandan sizi bu kararı almaya iten sebeplerin arkasında duruyorsunuz, diğer yandan stratejinizin doğru olduğundan emin değilsiniz.

Sizi ikilimde bırakan olgular kendi düşünceleriniz olmayabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu çarşamba hiçbir şeyde huzurunuzu bulamıyor gibisiniz ve aslında başka bir yere gitme ihtiyacı hissediyorsunuz.

Belki evdesiniz ve bu yüzden kendinizi iyi hissetmiyor, çalışmadığınız için suçlu hissediyorsunuz ya da tam tersi. Bu hissin ortaya çıkışını partnerinizin söylediği ve tercihleriniz için kendinizi suçlu hissetmenize neden olan bir şey tarafından tetiklenmiş olabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Evde son zamanlarda bozulan bir şeyi onarmaya koyulabilirsiniz ama doğru malzemeleri alabilmeniz için sabırlı olmanız gerekecek.

Şu anda aceleci davranıyorsunuz ve her şeyin bir saniyede hallolmasını istiyorsunuz, ancak bu gerçekten mümkün değil. Bazı Yaylar bunu diğerlerinden daha erken kabul edeceklerdir.

burcun.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Görünüşe göre bugün ailenizden birine olan güveninizi yeniden kazanacaksınız. Belki size bazı değerli bilgilerle ya da yaptıkları bir şey için özür dilemeye gelecekler.

Her durumda, ona karşı çok açık olacaksınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

İş bugün bir numaralı önceliğiniz olacak, ancak ihtiyaç duymanız halinde biraz rahatlatıcı zaman da geçirmek isteyebilirsiniz.

Hatırlamanız gereken şey, yaptığınız her neyse ondan dolayı baskı hissetmemektir çünkü kendinizi strese sokmanıza gerek yok, özellikle de iş arkadaşlarınızdan hiçbiri kendilerini strese sokmuyorsa.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bazı Balıklar, bu çarşamba, etrafındakilerin onlara karşı daha anlayışlı olacağını ve onları destekleyeceğini ya da en azından onlara normalden daha fazla ilgi göstereceğini düşünebilir.

Bir iş arkadaşınızdan bazı umut verici fikirler edinebilirsiniz. Bunlar belki de işinizle bağlantılı olmayan kişisel yaşamınızda uygulayabileceğiniz, geliştirebileceğiniz fikirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN