Bugün ay balık burcuna geçiyor! O burçlar için ufukta aşk var! İşte günlük burç yorumları...

Bugün ay balık burcuna geçiyor! O burçlar için ufukta aşk var! İşte günlük burç yorumları...

6 Ekim'deki günün ilk yarısı çoğu burç için pek uygun değil, ancak akşam gerçekten romantik olacağa benziyor. Bugün öğleden sonra ay, en şehvetli ve rüya gibi Balık burcuna geçiyor. Bugün sembolü kalp olan 12. ay günü başlar. Bütün bunlar, aşkın öğleden sonra kelimenin tam anlamıyla havada olacağını gösteriyor. Bugün karşı cinsle ilişkiler gelişiyor: flört etmek, randevulaşmak, ilişkileri güçlendirmeyi teklif etmek vb.

6 EKİM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, meselelere çok fazla derin bakmanızdan kaynaklanan odak kaybından kaçınmalısınız.

Büyük resim sizin için olumlu ama yol boyunca sadece zorlukları görüyor gibisiniz. Yenilmez olduğunuza inanmayı bırakıp kendinizden şüphe duymaya başlayacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bazı yeni sorumluluklar almanız, neler olup bittiğini tam olarak anlamamanıza rağmen kendinizi yeniden konumlandırmanız gerekebilir.

Büyük olasılıkla bugün hızlı bir karar vermeniz gerekecek. Sevdiğiniz biri, bir süre önce verdiğiniz bir sözü hatırlatarak size biraz baskı yapacak.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu perşembe iş yerinde biraz fazla neşelisiniz. Özellikle yoğun bir günse, bu neşeniz iş yerindeki insanlarda iyi bir izlenim bırakmayabilir.

Ne kadar iyi bir ruh halinde olursanız olun ve tavrınızın ne kadar zararsız olduğunu düşünürseniz düşünün, biraz kendini tutmak her zaman iyidir. Belki bir meslektaşınız size bazı yararlı bilgiler verebilir.

burclar-1.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

İş yerinde henüz aldığınız bir kararla ilgili olarak, ortada yanlış bir şey olmamasına rağmen, kendinizden şüphe ediyorsunuz.

Bu, birinin size oldukça kişisel bir saldırı başlatmasının sonucu olabilir. Ancak kendinden emin ve iddialı davranmak yerine, kendinizden şüphe duyma olasılığınız daha yüksektir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Oldukça basit bazı konular hakkında iki kez düşünüyorsunuz ve sonunda elde ettiğiniz tek şey kendinizi daha fazla strese sokmak.

Bazı Aslanlar kendilerini tahmin kapasitelerine göre değerlendiriyor, ancak tahmin edebileceğiniz şeyler konusunda da bir sınır var. Bu şeylere takılıp kalmamaya çalışın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu perşembe günü karşılıklı başarılar ön planda olacak çünkü ne kadar çok odaklansanız ve çaba sarf etseniz de kaçırdığınız bazı şeyler var gibi görünüyor.

Bununla birlikte, iş ortağınızı biraz kıskanabilir ve belki de onunlayken kendinizi biraz yetersiz hissedebilirsiniz, bu da oldukça zarar vericidir.

burclar-2.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Belki de elde etmeye çalıştığınız şeye hazır olmadığınızı fark etmeden, birinin başarılarını kıskanacaksınız.

Şu anda işlerin durumundan çok memnunsunuz, ancak mevcut durumdan çıkma baskısını hissedene kadar odaklanmanız ve iyi fırsatları yakalamanız çok zor olacak.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Kişisel gelişim söz konusu olduğunda yıldızlar sizin yanınızda, ancak eğer iyi bir amaç için savaşıyorsanız.

Bencilce sebeplerden veya daha kötüsü, başkalarına zarar vermeye çalışmaktan doğan her şey, karşılığını bulacaktır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu perşembe dinlenmek için hiç vaktiniz olmayacak çünkü bütün gün iş ve eğlenceyle geçecek.

Sabah saatlerinde bazı önemli toplantılarla çok meşgul olmanız ve öğleden sonra arkadaşlarınızla bir şeyler kutlamanız muhtemeldir. Eğlence planlarınız yüzünden dikkatinizin dağılmasına izin vermemelisiniz.

burclar.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim, tamamen akranlarınıza karşı güzel jestler ve çevrenizde uyumlu bir ortam yaratmakla ilgilidir, ancak bu gerçekte hedeflediğiniz şey değil.

Bazı Oğlaklar, belki de bir şekilde haksızlığa uğradıklarını hissettiklerinden ve ne yapacaklarını bilmediklerinden, bazı bencillik eğilimlerini ortaya çıkaracaklar.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bazıları, sırf sizin onlara önerdiğiniz şeye kendiniz uyup uymadığınızdan emin olmadıkları için sizi bugün belirli bir fikri uygulamaya zorlayabilir ve bu sizin işteki bazı ilişkilerinizi zorlayacaktır.

Öte yandan, iddialılığınızı çok fazla göstererek herkesle çatışırsanız, o zaman etrafınızda daha fazla olumsuzluk yaşarsınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu perşembe günü ne kadar sıkı çalışabileceğinizi göstermeye çalışıyorsunuz ama artık bunu göstermenize gerek kalmadığının farkında değilsiniz.

Çok şey yaptınız ve her yönden pek çok teşvik aldınız, ancak bu, işte elde ettiğiniz bazı faydaları hak etmediğinizi düşündüğünüz için de olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN