Caner Toygar'ın düğününe Esra Erol damga vurdu! Bakın yakın arkadaşına ne taktı!

Caner Toygar'ın düğününe Esra Erol damga vurdu! Bakın yakın arkadaşına ne taktı!

Ünlü yarışma programı "Gelinim Olur Musun?"un izleyicilerin hafızasında yer eden damatlarından Caner Toygar, hayatının aşkıyla dünyaevine girdi. Uzun bir süredir program sunucusu Esra Erol ile çalışan Caner Toygar'ın nikah şahitleri ise Esra Erol ve eşi Ali Özbir oldu. Özellikle Ali Özbir'in takı töreninde taktıkları takılar, sosyal medyada büyük bir ilgi ve heyecan yarattı. İşte detaylar...

Eski bir döneme damga vuran "Gelinim Olur Musun?" yarışmasıyla hafızalara kazınan ve şu anda Esra Erol'un programında muhabirlik yapan Caner Toygar, özel hayatıyla gündemdeki yerini koruyor.

Caner Toygar, yarışmada Tülin ile yaşadığı aşkla hatırlanmış ve evlilik kararı almıştı. Ünlü isim, yeniden dünyaevine girdi.

Caner Toygar, düğünde Esra Erol ve Ali Özbir'in nikah şahitliği yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

TAKILAN PARALAR ŞOK ETTİ


Düğün töreninde en ilgi çekici anlar, Esra Erol'un kocasının takı merasiminde sergilediği hareketler oldu. Caner, bu anları "Ali abi tam da yakışanı yaptı, 5 tur döndük" notuyla paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Videoda, sunucu Esra Erol'un kenarda beklediği ve bu anların gözlerden kaçmadığı da görüldü.

Davetlilerin coşkulu eğlencesiyle birlikte, Esra Erol'un eşinin takı merasimindeki neşeli dansları, düğüne renk katan bir atmosfer yaratmıştı.

CANER TOYGAR KİMDİR?

caner toygar

Caner Toygar, 1 Ocak 1980 tarihinde Adana'da doğmuştur. İlkokuldan liseye kadar eğitim hayatını Adana'da tamamladıktan sonra "Biz Evleniyoruz" isimli evlilik programına katılarak adını duyurmuştur. Programda Tülin ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen Caner, bu süreçte bazı tartışmalı olaylara da karışmıştır.

Medya tarafından yakından takip edilen ilişkisinin ardından, Caner müzik kariyerine yönelmiş ve 2009 yılında "Naber Fıstık" isimli bir albüm çıkarmıştır.

Oyunculuk konusunda da deneyim kazanmak isteyen Caner, bir süre oyunculuk için çaba sarf etmiştir. Ayrıca, bir dönem Ataşehir'de köfteci dükkanı açmış ancak bu işte başarılı olamayarak farklı bir alan arayışına girmiştir. Bu süreçte, evlendirme konseptine dayanan bir arkadaşlık sitesi kurarak tekrar medyada yer almıştır.

Caner Toygar, oyunculuk yeteneğini sergilemek için Kaynana Semra, Çiçekçi Kız ve Lanetli Anahtar gibi yapımlarda rol almıştır. Son olarak, Esra Erol'un programında muhabir olarak çalışmıştır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN