Çılgın Dondurmacı müşterisiyle sınır tanımadı! Kimin neresine bakacağını şaşırdı: Her şeyi ortada...

Çılgın Dondurmacı müşterisiyle sınır tanımadı! Kimin neresine bakacağını şaşırdı: Her şeyi ortada...

Çılgın Dondurmacı videolarıyla fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dondurmacı dükkanından videolar çeken ve bunları TikTok hesabından paylaşan Çılgın Dondurmacı herkesin ağzını açık bırakıyor. Sırf dondurmacı ile dans etmek isteyen bayanlar dükkanın önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Çılgın Dondurmacı'nın son videosunu görenler şok oldu. Sütyensiz müşterisiyle dans eden Çılgın Dondurmacı'nın gözleri şaşkına döndü. İşte Çılgın Dondurmacı'nın izlenme rekorları kıran o videosu...

TikTok hesabından dans videoları paylaşan ve izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı yine gündemde. Her videosuyla hayranlarını şaşırtan Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı çok fena aştı. Görenler nereye bakacağını şaşırdı. Evli olmasına rağmen kadın müşterileriyle samimi şekilde dans eden Çılgın Dondurmacı bu sefer kendini tutamadı. Kadının üstsüz dans etmesi herkesi şok etti. Tepkiler üst üste geldi. Bakın Çılgın Dondurmacı ateşli kadın müşterisinin karşısında neler yapmış?

TİKTOK'TA EN ÇOK MERAK EDİLEN İSİM

TikTok'ta en çok merak edilen ve konuşulan isimlerin arasında yer alan Çılgın Dondurmacı dans videolarıyla akılları baştan almaya devam ediyor. Her videosunda yaptığı danslarla dikkatleri üzerine çeken Çılgın Dondurmacı, kadın müşterileriyle yaptığı danslarla ağızları açık bırakıyor. Eleştirilere rağmen video çekimlerine devam eden Çılgın Dondurmacı bu sefer sınıfı çok aştı!

k54545454-5.jpg

ÇILGIN DONDURMACI SINIRI ÇOK AŞTI!

Kadın müşterileriyle birlikte yaptığı danslarla akılları baştan alan Çılgın Dondurmacı bu sefer beyaz elbiseli müşterisiyle gündeme bomba gibi düştü. Kadının beyaz elbiseye rağmen iç çamaşırı giymemesi akılları durgunluk verdi. Kim nereye bakacağını şaşırdı.

j55454.jpg

HER YERİ GÖRÜNÜYOR

Videoyu izleyen kullanıcılar ise peş peşe yorumlarda bulundu. Böyle şeylerin nasıl olduğunu merak eden kullanıcılar 'Her yeri görünüyor. Ahlak be ahlak! Bu nasıl kadın.' yorumlarında bulundular.

KALBİMSİN ŞARKISIYLA HAFIZALARA KAZINDI

Çılgın Dondurmacı bildiğiniz üzere ilk başlarda Kalbimsin şarkısıyla kendi halinde dans ederken zamanla işi ilerletmiş ve bayanlar da bu oyuna ortaklık edince al gülüm ver gülüm hesabı ile fenomenlik yolu tutulmuştu.

ÇILGIN DONDURMACI KİMDİR?

TikTok ve ek olarak da Youtube üzerinde yayınlanan videolarla fenomen haline Çılgın Dondurmacı hakkında çok sayıda konu araştırılıyor. "Çılgın Dondurmacı kimdir?" sorusuna cevap arayanların sayısının bir hayli fazla olduğu biliniyor. Çılgın Dondurmacı olarak TikTok'ta ün yapan kişinin gerçek adının Mehmet Dinç olduğu öğrenildi.

k5455454-2.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN DÜKKANI NERDE?

Mehmet Dinç tarafından işletilen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğu merak ediliyor. Çılgın Dondurmacı isimli dükkan, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Antalya şehir merkezine 12 km mesafede yer alan Çılgın Dondurmacı'nın Akkapark AVM önünde müşterilerine hizmet veriyor.

Çılgın Dondurmacı olarak bilinen Mehmet Dinç, ayrıca Kalbimsin şarkısı ile son günlerde sosyal medyada büyük beğeni kazandı.

ÇILGIN DONDURMACI NASIL ÜNLENDİ?

Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç'in ilk nasıl ünlediği de merak edilen konular arasında. Maraş dondurması satan Mehmet Dinç (Çılgın Dondurmacı), Shakle Habetek isimli şarkıyla beraber müşterileriyle dans etmeye başladı. Turistik bir bölgede dondurma satan Mehmet Dinç yaptığı açıklamada, "Uzun yıllardır eğlenceli bir şekilde dondurma satıyorum. Daha çok turistlere hizmet ediyoruz. Yıllardır da bu dans ederek dondurma satma alışkanlığımız var. Ancak önceden video olmadığı için bu kadar tanınmamıştık. 2019 yılında bu şekilde danslarla oldukça büyük üne kavuştuk." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN