Çukur'un yıldız oyuncusu cinsiyet değiştirmişti! Yeni imajını sosyal medyadan paylaştı, takipçileri yorum yağmuruna tuttu!

Çukur'un yıldız oyuncusu cinsiyet değiştirmişti! Yeni imajını sosyal medyadan paylaştı, takipçileri yorum yağmuruna tuttu!

Son olarak Çukur dizisinde izleyici karşısına çıkan ve sonrasında cinsiyet değiştiren Meli Bendeli yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekti. Takipçileri Bendeli'yi yorum yağmuruna tuttu.

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak adını Meli Bendeli yapmıştı. Oyuncu yakın zamanda açıklama yapmış ve “Ben döndükten sonra bağımsız yönetmenler, festival yönetmenleri –ki bunlar her zaman çalıştığım ve beni çok iyi tanıyan insanlar– bana iş falan vermediler. Onlara nedenini ya da ‘İş var mı,’ diye sorduğumda bana ‘Filmimizde trans, travesti karakter yok,’ dediler. Ben de dedim ki, ben travesti rolü oynamak için değil; kadın rolü oynamak için travesti oldum. Onlar da öyle baktılar" ifadelerine yer vermişti.

tmdfg.jpg

Bir film festivaline katılan Meli Bendeli'nin yeni imajı dikkat çekti. Koyu saçlarını sarıya döndüren başarılı oyuncu göğüslerine yaptırdığı silikonlarını da ön plana çıkaran pozlarını sosyal medyadan paylaştı. Ahmet Melih Yılmaz olarak tanınan oyuncunun paylaşımına bir takipçisi "Çok açılmana gerek yok biz Ayta Sözeri'i çok sevdik mesela bir duruşu var" yorumunda bulundu.

gsgsdg.jpg

Meli Bendeli ise bu yoruma "Duruşumla çıplaklığımın bir ilgisi yok. Çünkü çıplak bile durabilirim" yanıtını verdi.

İşte Meli Bendeli'nin yeni imajı...

ttttfh.jpgtiofsdg.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN