Dilan Polat bunu görse küplere binerdi! "Engiiiiinn, bana patates al" Pazarcının yaptığı gönderme olay yarattı!

Sosyal medyada fenomen olan bir pazar esnafı Dilan Polat'ı tiye aldı. Pazarda patates satarken "Engiiiiinn, bana patates al." diyerek bağıran esnaf, o anları sosyal medyadan paylaştı. Pazarcının Dilan Polat'ı tiye aldığı anlar kısa süre içerisinde gündem oldu.

Lüks hayatını takipçileriyle paylaşan ve kısa sürede fenomen Dilan Polat'ı Türkiye'da tanımayan yoktur. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, geçtiğimiz günlerde "Kara para aklama" başta olmak üzere çeşitli suçlardan dolayı tutuklanarak, cezaevine gönderilmişti.

Türkiye'nin gündemini sarsan bu olayın etkileri sürerken, bir pazar esnafı çektiği videoyla Polat çiftini adeta tiye aldı.

Dilan Polat'ın artık bir fenomen haline gelen eşi Engin Polat'a seslenişini taklit eden bir pazarcı, o anları kayda aldı. "Engiiiiinn, bana patates al." diye bağıran esnaf Dilan Polat'ın "Enerci" isimli şarkısına da atıf yaparak "Enerciiiii" diye seslendi. Yaptıkları ve tarzıyla dikkatleri üzerine çeken pazar esnafı sosyal medyada beğeni topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN