Doğalgaz fiyatları alev alev... Bu hatayı yapanın faturası kabarıyor! Herkes farkında olmadan yapıyor... İşte doğalgaz faturasını düşürecek yöntemler

Doğalgaz fiyatları alev alev... Bu hatayı yapanın faturası kabarıyor! Herkes farkında olmadan yapıyor... İşte doğalgaz faturasını düşürecek yöntemler

Kış aylarında en büyük faturalardan biri de doğalgaz. Bu sizin hatanızdan kaynaklanıyor olabilir. Yanlış hesaplamanızı daha da kötü hale getirebilirsiniz. Doğalgaz faturası nasıl düşürülür? Sorusu ise pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Soğuk geldi. Doğalgaz faturalarında olduğu gibi bazı hataları yazdırmadan önce giderebilirsiniz. Doğalgaz faturanızı azaltmak sizin elinizde. Uzmanlar, kazan ve boruların bakımının faturalara daha hızlı yansıdığını fark etti. Bazı tekniklerle doğalgaz faturanızı düzenleyebilirsiniz.

DOĞALGAZ FATURASI NASIL AZALTILIR?

Kazanın ilk bakımını her yıl yapın. Bu basınçlı cihazlarda tıkanmalar veya düşük seviyeler olabilir. Bulunduğunuz alanı ısıtmaz. Miktarı artırmaya devam etmelisiniz. Bu yüzden kombi bakımını ihmal etmeyin.

Sürekli oynarsanız, basınç nedeniyle doğal gaz hızlı bir verime sahiptir. Seviyesi bir anda yükselen doğalgaz, saati hızlandıracak.

Her zaman sızıntı olup olmadığını kontrol edin. Doğalgaz kaçağı size ve cebinize zarar verir. Bu nedenle boruların bağlantı bölgesini sık sık kontrol ediniz.

Doğal gaz kullanmıyorsanız vanaları kapatın. Kombi ayarları ile oynamayınız. Direkt vanayı kapatırsanız ani basınca neden olmaz.

Evinizde ısı yalıtım sistemi varsa az bir miktar açıp daha ekonomik çalıştırabilirsiniz.

Radyatörü sandalye, perde veya minder gibi nesnelerle örtmeyin. Evi ısıtmaz. Sıcaklığı yükseltmeye devam edersiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN