Doğru yapmak için zor bir gün başlıyor! Bugün hangi burçlar karar verirken zorlanacak? İşte günlük burç yorumlarınız...

Doğru yapmak için zor bir gün başlıyor! Bugün hangi burçlar karar verirken zorlanacak? İşte günlük burç yorumlarınız...

İkizler bugün yeni bir mülk satın almak için uygun bir zamanda olabilirsiniz. Yengeçlerin anlaşmalar ve işlemler sırasında dikkatli olmaları önerilir. Boğalar için gün barış ve refah getirirken, Oğlaklar iş yerinde hayal kırıklığı yaşayabilir. Balık burcuna zaman ayırması ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılaması tavsiye edilir ve Yay burcunun karar verirken sabırlı olması gerekir.

30 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu, aşina olmadığınız sorunlarla uğraşacağınız ve belki de evden uzağa seyahat etmeniz gerekeceği bir gün olacak. Akşama doğru işler biraz aydınlanıyor gibi görünüyor. Hoş bir sürpriz sizi bekliyor olabilir.

Bu aynı zamanda kendinizle yüzleşerek davranışlarınızla kim olduğunuzu ve başkalarıyla nasıl etkileşim kurduğunuzu kabul etme günüdür.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Başkalarına ne kadar eşsiz ve yetenekli olduğunuzu gösterme ihtiyacı hissediyorsunuz. Bunun sebebi hava atma veya hünerlerinizi başkalarının gözüne sokma arzusu değil, yalnızca onaylanma duygunuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz.

Bu, aileden biriyle yapmış olabileceğiniz tartışmalardan kaynaklanıyor olabilir. Her halükârda bu duygudan uzaklaşmanız gerekiyor.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu salı, özellikle geçmişte şansını denememiş olanlar girişimcilik faaliyetinden yararlanacak.

İlk adımlarınızı atarken son derece kararlı olmalısınız. Ayrıca, özellikle fikrinizin şu anda piyasa için eşsiz olmadığının farkındaysanız, hızlı hareket etmeniz gerekebilir.

burc.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Geçmişteki sorunları çözmek ve uzun süredir görüşmediğiniz insanlarla iletişime geçmek için harika bir gün.

Bunu yapmak için seyahat etmeniz gerekebilir. Öğleden sonra, iş yerinde ekstra bir sorumluluğu reddetmeniz gerekebilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bazı gergin anlar, büyük olasılıkla evde bugün sakinliği bozabilir. Belki sabahın erken saatlerinde bir dürüstlük sergilemeye çalışacaksınız ve işler planlarınıza göre gitmeyecek.

Bazı Aslanlar, karşılarındakine ikiyüzlü bir imaj verme pahasına da olsa eleştirilerden uzak kalmak için pozisyonlarını 180 derece değiştirebilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün standart programınızın dışına çıkmak canınızı sıkabilir çünkü bazı ayak işlerini halletmeniz gerekecek. Ancak rutindeki değişiklik aslında size iyi gelecek.

Bugün dikkat edilmesi gereken tek şey, standart bir sözleşme veya daha önce yapmış olduğunuz bir şey olsa bile, imzalamanız istenen herhangi bir şeyle ilgili küçük yazılara dikkat etmektir.

burclar-ve-yorum.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu salı, belki de bir konuya ne kadar ruh katabildiğiniz etrafınızdakiler nezdinde biraz alay konusu olduğunu düşünebilirsiniz.

Normalden çok daha ciddi ve endişeli olma eğiliminde olabilirsiniz ve bu sizin için gerginliğe neden olabilir. Durum sizin için çok önemli değilse, belki işleri biraz yumuşatabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Sağlığınız bu salı endişe verici olabilir ve bir uzmana görünmek isteyebilirsiniz. Her zamanki gibi, farkında bile olmadan kendinize eziyet ediyorsunuz.

Bugün birkaç dakikalığına bile olsa işi kafanızdan atabilirseniz, sağlığınızla ilgili küçük bir gelişme bile göreceksiniz. Bu vesileyle, çevrenizdeki hiç kimse sizi bu konuda rahatsız etmeyecek, bu yüzden kendi başınıza olacaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Dikkatiniz aile meselelerine çevrilecek olsa da bugün son derece sosyal biri olacaksınız.

Artık sabrınız yok gibi görünüyor ve epeydir devam eden bir sürecin sonuçlarını almak için o şeyi zorlamaya çalışacaksınız.

burclar.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün aşk hayatınızda işler iyiye gidiyor gibi görünüyor, ancak yine de kendinizde bazı iyileştirmeler yapmayı düşünebilirsiniz.

Her zamanki gibi çok eleştirelsiniz. Muhtemelen daha iyi ve yakında sahip olmak istediklerinizin bir listesine sahipsiniz. Bu, önemli değişikliklerin olduğu bir gün olmasa da kimse sizi bunlar üzerinde düşünmekten alıkoymamalı.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Görünüşe göre yıldızlar size farklı bir sosyal çevrede yaşamı tatma şansı verecek.

Fikrinizi söylemekten veya gerçekte nasıl olduğunuzu göstermekten korkuyorsanız, bugünün tüm enerjisinden faydalanmayacaksınız. Ayrıca ev işleriyle ilgilenmek sizi rahatlatabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu salı rutinden uzaklaşmaya çalışıyorsunuz ancak davranışlarınız mantıksız veya sorumluluklardan uzaklaşmaya çalışmak olarak yorumlanabilir.

Bir şey yapmaya söz verdiyseniz, o sözü tutmalı ve daha sonra eğlencenin peşinde koşmalısınız. Bazı Balıklar yeni bir spor yapmakla ilgilenebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN