Dudak uçuklatan güzelliğiyle bir döneme damga vurmuştu! Sevenlerini kahreden haber geldi!

Dudak uçuklatan güzelliğiyle bir döneme damga vurmuştu! Sevenlerini kahreden haber geldi!

Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından biri olan Bahar Öztan'dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu hastane odasından paylaştığı kare ile 4. kez kansere yakalandığını açıklayarak , hayranlarından dua istedi.

Yeşilçam'a adını altın harflerle yazdıran ve "Gamzeli Güzel" olarak tanınan başarılı oyuncu Bahar Öztan, kötü haberi sosyal medyadan duyurdu. Instagram hesabından, hastane odasında çekilmiş bir karesini paylaşan usta oyuncu 4. kez kansere yakalandığını açıkladı.

film.jpg

Uzun yıllar ABD yaşayan ünlü oyuncu, Türkiye'ye kesin dönüş yaptıktan sonra kanser hastalığı ile mücadele etmişti. Daha önce 3 kez kanseri yenen 61 yaşındaki Öztan, 4. kez kansere yakalandığını duyurarak, sevenleriyle kötü haberi paylaştı.

paylasim.jpg

"Dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var..."

Usta oyuncu paylaşımında "Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere. Dün İstanbul’a Maslak Acıbadem'e geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN