Düğün fotoğrafı çektirmek için başka illerden akın akın geliyorlar! Manzaranın böylesi, üstelik Ankara ve İstanbul'a çok yakın

Düğün fotoğrafı çektirmek için başka illerden akın akın geliyorlar! Manzaranın böylesi, üstelik Ankara ve İstanbul'a çok yakın

Düğün fotoğrafı çekmek isteyen oraya koşuyor! Başka illerden akın akın çiftler geliyor! Manzaranın böylesi... Üstelik Ankara’ya da İstanbul’a da çok yakın! Doğal plato! Düğün çekimi yapmak isteyenlere sonbahar manzarasının zirvesi...

Düğün fotoğrafı çekimlerinde artık stüdyoda çekimleri bitti. Yerini doğal ortamda çekilen fotoğraflar aldı. Marmara Bölgesi’nin en yüksek rakımlı bölgelerinden Balıkesir’e bağlı Sındırgı’daki Ulus Dağı ziyaretçilerine sonbahar renkleriyle şahane manzaralar sunuyor.

33 ÇEŞİT ENDEMİK BİTKİ VAR

ulus-dagi-nerededir-3.webp

764 rakımlı Ulus Dağı 33 çeşit endemik bitkiye ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki sonbahar manzarası fotoğraf sanatçılarına ve düğün fotoğrafçılarına resmen doğal bir plato oluşturuyor. Mekan aynı zamanda yürüyüş yapanların ve off road sevdalılarının da favorisi haline geldi.

Farklı ağaç türleriyle sonbaharın en güzel manzaralarını sunan Ulus Dağı’nda çekim yapmak isteyen çiftler özellikler bu mevsimi bekliyorlar. Dağın her yerinde çekim yapan çiftlere rastlayabilirsiniz.

ŞEHİR DIŞINDAN AKIN AKIN GİDİYORLAR

ulus-dagi-nerededir-2.webp

Artık çekim yapmak için bölgeye şehir dışından gelen çiftler var. İzmir’den gelen Zeynep ve Murat çifti fotoğraf çekimi sırasında fotoğrafçıları İbrahim Sığınç bölgenin doğal bir plato olduğundan bahsederken “Ulus Dağı'nın sonbahar renkleri bizler için doğal bir plato oluşturuyor. Ekim Kasım aylarında ortaya çıkan bu güzelliği yakalamak için birçok çiftimiz bu ayları bekliyor. Şehir dışından da birçok talep var. Bizler de bu güzel anları ölümsüzleştiriyoruz. Bir yandan eşsiz doğanın bir yandan da çiftlerimizin fotoğraflarını çekiyoruz” ifadelerini kullandı.

ulus-dagi-nerededir.webp​​​​​​​

Bölgedeki güzelliklerden bahseden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “Yolda gidiyoruz bir bakıyorsunuz ki birisi kırmızı birisi beyaz çok harika bir şekilde gelin ve damatları görüyorsunuz en mutlu anları Ulus Dağı'nda fotoğraf çektiriyorlar. Sonbaharın muhteşem renkleri içerisinde ve burada 33 tane toplam endemik bitki var. İsviçre gibi bir memlekette 5 tane endemik bitki olduğu ve bunu kullanan bir gastronomi ve farklı alanlarda iştigaller ama Sındırgını sadece Ulus Dağı'nda 33 tane endemik bitki bu coğrafyanın ne kadar kıymetli olduğunu gösteriyor” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN