Duygu Nebioğlu'ndan sitem dolu sözler: İyi ki yapmışsın Metin Akpınar, evladını çok güzel yetiştirdiler

Duygu Nebioğlu'ndan sitem dolu sözler: İyi ki yapmışsın Metin Akpınar, evladını çok güzel yetiştirdiler

Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızları Duygu Nebioğlu ile Sevgi Nebioğlu Katkıcı, bakıcıları Adile Şener'i ziyarete gitti.Nebioğlu, ziyareti sonrası sosyal medyadan Akpınar'a ve kendisini eleştirenlere tepki gösterdi. Nebioğlu, "Biz Metin Akpınar ailesine özgürce ne baba diyebildik ne dede diyebildik. Ayrıca 35 seneyi bildiğini de şahitler tarafından kanıtlayacağız" diyerek "İyi ki yapmışsın Metin Akpınar, evladını çok güzel yetiştirdiler" ifadelerini kullandı.

Magazin dünyası geçtiğimiz günlerde Yeşilçam'ın usta isimlerinden Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızlarıyla sallandı. Akpınar'ın 35 yaşındaki ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, açtığı babalık davasını kazandı.

Tek yumurta ikizleri, Antalya’daki bir köyde bakıcı kadına bırakılmış ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alınmıştı ve ardından Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alınmıştı.

İSYAN ETTİ

Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Hakkında yapılan eleştirilere isyan eden Nebioğlu, "Peh! Kameramanları peşimde gezdiriyormuşum! Nebioğlu ailesi ve Şener ailesini neden çekmediniz o zaman? Neden konuşturamadınız onları? Ben ortaya çıktıysam, biz ortaya çıktıysak tüm kötülüklere karşı isyan etmiş olduğumuz içindir! 15 yıldır kendisini (Metin Akpınar) ikna etme çabalarım karşısında tabii ki sus payını vermek isteyecekti!" dedi.

'BAŞKALARI METİN BABAMIN ÜZERİNDEN PRİM YAPARKEN...'

Nebioğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Başka ailelerin elinden tutarken, benim psikolojimi bozarlarken, kendine gebe bıraktığı konuları nereden bileceksiniz? Başkaları dede, baba derken Metin babamın üzerinden prim yaparlarken, iş olanakları sağlanırken, izlediklerimden sonra ben uyum sağlayamadığım mesleğimi, ödenmeyen sigortalarımı düşünüyordum! Benim 30 senedir annem de var, babam da var. Kimsemiz yoktu! Şimdi kaç tane manevi annem, kaç tane babam oldu, ağabeyim oldu!

'35 SENEDİR BİLDİĞİNİ KANITLAYACAĞIZ'

Nebioğlu sözlerine "Biz Metin Akpınar ailesine özgürce ne baba diyebildik ne dede diyebildik. Ayrıca 35 seneyi bildiğini de şahitler tarafından kanıtlayacağız! Senelerce bizim evimize giren doktorları, eczacıları, olduğumuz ameliyatları, gördüğümüz psikolog tedavilerini hepsini kanıtlayacak yaşam var elimizde. Kocaman bir yaşam. Bizim acılarımızı yok etmeye çalışan Nebioğlu ailemi de üzüp durmayın ilâhi adaletin sertliğini üzerinize çekmeyin!

Evrensel sevgi nedir, koşulsuz sevgi nedir, nasıl gösterilir bizler bunun peşindeyiz. Bu günlerin geleceklerini biz de görebiliyorduk. Kimse zarar görmesin diye edindiğim uğraşla yıllarca kendi alanıma verdiğim zararı kendime üretip, kendime uygulattım. Çocuk esirgemeden kurtulduk neyin içine düştük çok iyi anlıyorum. Genetik kodlama %99.9..." diyerek devam etti.

'İYİ Kİ YAPMIŞSIN METİN AKPINAR'

Nebioğlu "Metin babamı görebilmek için gözlere ihtiyacım yok. Onun planlarını hissetmek için yanımda olmasına gerek yok. Ben onu senelerce uzaktan okudum, izledim. Beni kabul etmiş olan Özdener babam her gün arıyor, ihtiyaçlarımı karşılıyor, onun evinde yaşıyorum, onun aldığı şeyleri yiyorum, geziyorum, Metin babamın 9 aydır yükselttiği rakamın sadece hayvanlara etkisi vardır. Şafak ulaşması gereken bağlantılara ulaşacaktır. Ben yapılan hataları düzeltsin, Allah katında affedilmesi için uğraştım. İyi ki yapmışsın Metin Akpınar, evladını çok güzel yetiştirdiler" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN