Metin Akpınar'ın ikiz kızlarına gönderdiği para ortaya çıktı! Hakan Ural "şoka girdim" diyerek duyurdu

Metin Akpınar'ın ikiz kızlarına gönderdiği para ortaya çıktı! Hakan Ural "şoka girdim" diyerek duyurdu

Son dakika magazin haberleri... Uzun zamandır davalık olan ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın yıllar sonra ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. İkiz kızlarına kavuşan Akpınar'ın ne kadar para gönderdiği ise merak konusu oldu. Hakan ural'ın canlı yayında söyledikleri Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Metin Akpınar'ın ikiz kızlarına gönderdiği para ortaya çıktı! Hakan Ural 'Şoka girdim' diyerek duyurdu. Bakın Metin Akpınar kızlarına ne kadar para veriyormuş...

Magazin gündeminin bu aralar en popüler isimlerinden olan ünlü sanatçı Metin Akpınar, bu sefer ikiz kızlarına gönderdiği paralarla gündemde. Yıllar sonra ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar'ın bu sefer kızlarına gönderdiği harçlık ile herkesi şoke etti. Hakan Ural 'Şok oldum' diyerek duyurdu.

14 YILDIR HERKESTEN SAKLIYORMUŞ

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden olan Duygu Nebioğlu ile Sevgi Nebioğlu adında ikiz kız çocukları olduğu 35 yıl sonunda ortaya çıktı. Kızlarının olduğu 14 yıldır bilen ve herkesten saklayan Akpınar magazin gündeminden düşmek bilmiyor. Hakan Ural'ın programına katılan Duygu Nebioğlu şok itiraflarda bulunmuştu.

hghggh-2023-10-19t094949-766.jpg

HAKAN URAL 'ŞOKA GİRDİM' DİYEREK AÇIKLADI

Hakan Ural yayında "Ben maddi manevi destek açıklamasını okuyunca, kirasını veriyordur, altına bir araba çekmiştir, aylık 20-30 bin TL harçlık veriyordur sanırım. İzin almadan söylemiyorum ama ben reklam arasında duyduğum rakama şoka girdim. Akılalmaz bir rakam inanamadım" dedi.

gfgffg-91.jpg

METİN AKPINAR KIZLARINA NE KADAR PARA GÖNDERİYORMUŞ?

Bu açıklamadan kısa süre sonra Metin Akpınar'ın kızlarına ödediği aylık para ortaya çıktı. HaberTürk'ün haberine göre; usta oyuncu kızlarına ayda 10'ar bin lira harçlık gönderiyormuş...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN