Nilgün Belgün'den skandal 'Metin Akpınar' paylaşımı! Tepki çeken destek: Konuyu kapatmaya çalıştı! 'Artık üstüne gitmemeli...'

Nilgün Belgün'den skandal 'Metin Akpınar' paylaşımı! Tepki çeken destek: Konuyu kapatmaya çalıştı! 'Artık üstüne gitmemeli...'

Usta sanatçı Metin Akpınar'ın yıllar önce yaşadığı yasak ilişkiden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, dün katıldığı canlı yayında babasının yalan söylediğini açıklayarak Akpınar'a ateş püskürdü. Nebioğlu'nun bu açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düşerken Akpınar'ın yakın dostu Nilgün Belgün, konuya dahil olarak tepki toplayan açıklamalara imza attı.

Türk sinemasının usta ismi Metin Akpınar'ın yıllar önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu adında iki kız çocuk sahibi olduğu ortaya çıkmış, bu olay magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Usta oyuncu söz konusu olayın ardından kızlarına maddi-manevi destekte bulunduğunu açıklarken Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, katıldığı canlı yayında babasının yalan söylediğini açıklamıştı. Akpınar'ın, kızı Duygu Nebioğlu'nun açıklamalarına ne yanıt vereceği merak konusu olurken usta oyuncunun yakın dostu Nilgün Belgün'den tepki toplayan bir çıkış geldi.

Usta sanatçı Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Neler Oluyor Hayatta' adlı magazin programına katılarak babası Akpınar'ın milyonlara yalan söylediğini açıklayarak Akpınar soyadını taşımayacağını duyurmuştu.

NİLGÜN BELGÜN'DEN TEPKİ TOPLAYAN AÇIKLAMA

Metin Akpınar'ın kendisine hiçbir şekilde destek olmadığını açıklayan Nebioğlu, canlı yayında gözyaşlarına boğularak duygu dolu anlar yaşamıştı. Nebioğlu'nun bu açıklamaları sonrasında Akpınar'ın kızına ne yanıt vereceği merak konusu olurken usta ismin yakın dostu, ünlü sanatçı Nilgün Belgün, tepki toplayan açıklamalara imza attı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Nilgün Belgün, Akpınar ile bir karesini paylaşarak konunun kapatılmasını istedi. Nebioğlu'nun açıklamalarından hemen sonra Nilgün Belgün'ün konunun kapatılmasını istemesi vatandaşların tepkisini çekti.

"KONUYU KAPATIP KIZLARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKMALI"

Belgün paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bu fotoğraf 1976 yılında Devekuşu Kabare'de ilk profesyonel oyunculuğumu sergilediğim “Haneler” adlı oyunun müzik provasından… Benim için anısı ve değeri çok büyüktür. Metin Akpınar benim hem ustam hem patronum hem de sahne partnerimdi o yıllarda… Son zamanlarda hiç olmadığı kadar özel hayatıyla ilgili gündemde… Her insanın yaşamında hataları, yanlışları olduğu gibi sanatçıların da olabilir. Herkes hatasından ve yanlışından kendi sorumludur ve bedelini de kendi öder. Ödemiştir de…

Metin Akpınar sanatıyla yıllarca halkı gülümsetmiş yüzünü güldürmüş bir aktördür. Şu anda 82 yaşında olan bir sanatçının artık üstüne gitmemeli zaten yaşadıklarından yeterince üzülen bu adamın daha fazla saygınlığını yıpratmamalı. İtibarsızlaştırmadan daha fazla üzülmesine neden olmadan konuyu kapatıp onu kızlarıyla baş başa bırakmalı diye düşünüyorum. Çünkü biliyorum ki bu değerli insanların yeri asla dolmuyor. Onları yaşarken güzel anmak değerini bilmek zorundayız. Bunları eski bir dost olarak ustasından çok şey öğrenen bir öğrenci olarak söylemek istedim. Hassas bir durum ve asla dedikodu malzemesi yapılacak bir olay değil"

Nilgün Belgün'den ikiz çocukları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar'a ilişkin açıklama: '82 yaşında bir sanatçının artık üstüne gitmemeli'

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN