Ezhel'in sahte hesap isyanı

Ezhel'in sahte hesap isyanı

Rapçi Ezhel, sosyal medyada kendi adına açılan sahte hesaplarla ilgili adli süreç başlatıyor. Ezhel'in KARAR'a konuşan avukatı Fuat Ekin, "Söz konusu hesap müvekkilime ait değil. Söz konusu paylaşımların dikkate alınmamasını rica ediyorum. Ayrıca sahte hesabı açanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

Türk rap müziğinin sevilen isimlerinden Ezhel, son günlerde adına yapılan sahte paylaşımlarla yeniden gündeme geldi. Ünlü YouTuber Bilal Hancı'nın evlilik dışı ilişkisiyle ilgili çıkan tartışmalar sırasında, Ezhel'in sahte bir sosyal medya hesabından yapılan yorumlar, büyük bir dikkat çekti. Yapılan sahte paylaşımlar basında geniş yer alınca ünlü sanatçı, açıklama yapmak zorunda kaldı. Ezhel'in avukatı Fuat Ekin de sahte hesabı açanlar hakkında adli süreç başlatacaklarını açıkladı.

BİLAL HANCI İÇİN YAPILAN YORUM BARDAĞI TAŞIRDI

Ezhel'in resmi Instagram hesabından yapılan bir paylaşımda, kendisine ait olmayan "X" adlı sahte bir hesap üzerinden yapılan bir yorum paylaşıldı. Bu yorumda ünlü YouTuber Bilal Hancı'nın eşini aldattığı iddiaları üzerine, "İnsanlar nasıl aldatabiliyor ya ben A101 poşetiyle BİM’e giremiyorum." ifadeleri yer alıyordu. Sosyal medya kullanıcıları ve basın mensupları, bu yorumun mavi tikli olması nedeniyle Ezhel'e ait olduğunu düşünerek büyük bir şaşkınlık yaşadılar.

screenshot-3.jpg

'SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ'

Ancak Ezhel, olayın ardından resmi Instagram hesabından bir açıklama yaparak söz konusu hesabın kendisine ait olmadığını belirtti. Aynı zamanda ünlü sanatçının avukatı Fuat Ekin de konuya ilişkin KARAR'a açıklamalarda bulundu.

Ekin, "Söz konusu hesap müvekkilime ait değil. Ezhel'in sevenlerinden ve basın mensuplarından sahte hesaptan yapılan paylaşımların dikkate almamasını rica ediyorum. Ayrıca sahte hesabı açan şüpheliler hakkında hem X platformuna şikayette bulunacağız, hem de savcılığa suç duyurusu yapacağız" dedi.

"EZHEL'İ KARALAMA AMAÇLI KAMPANYA"

İşte Ezhel'in avukatı Fuat Ekin'den yapılan o açıklama:

Müvekkilim Ezhel’in (Sercan İpekçioğlu) adı ve fotoğrafı kullanılarak “@ezhelvevo” adı altında açılan X (Twitter) sosyal medya hesabından, Ezhel’le hiçbir ilgisi bulunmayan paylaşımlar yapıldığı bilgisini basından öğrenmiş bulunmaktayız. Ezhel’i karalama, yıpratma ve toplum nezdinde küçük düşürme amacıyla bu sahte hesaptan yapılan paylaşımların Ezhel ile hiçbir ilgisi bulunmadığı ve failler hakkında hukuki sürecin başlatılacağı hususunu basına ve kamuoyuna arz ederiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN