Fatih Portakal 'omurgasız' demişti! Serdar Ortaç o sözler karışısında bakın ne yaptı!

Fatih Portakal 'omurgasız' demişti! Serdar Ortaç o sözler karışısında bakın ne yaptı!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın kendisine 'omurgasız' diyen Fatih Portakal'a ne yanıt vereceği merak konusu olmuştu. Bakın Serdar Ortaç, Fatih Portakal'ın bu söylemi sonrasında ne yaptı...

2.5 yıllık aranın ardından Sözcü TV ile ekranlara geri dönen Fatih Portakal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati hakkında övgü dolu ifadelere kullanan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ı hedef alarak 'Omurgasız' demişti. Bu sözler sonrasında Serdar Ortaç'ın Fatih Portakal'a vereceği yanıt merak konusu olurken Serdar Ortaç'tan şaşırtan bir hamle geldi.

1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV ile yıllar sonra ekranlara geri dönen Fatih Portakal, AK Parti İl Gençlik Kollarının Mersin'de düzenlediği "Gençlik Buluşması"na Bakan Nureddin Nebati ile katılarak şarkı söyleyen Serdar Ortaç'a sert sözlerle yüklenerek Serdar Ortaç'ın "Karabiberim'i Bakan Nebati baba için okuyorum. Seni seviyoruz." sözlerine tepki göstermişti.

Portakal, Ortaç için “Serdar Ortaç gibi omurgasız biriyle sahneye çıkıyorsun. Sanatçı demiyorum da ben omurgasız biri!" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözler sonrasında Serdar Ortaç'ın yanıtı merak konusu olurken ünlü şarkıcıdan sürpriz bir hamle geldi.

Ünlü şarkıcı, Fatih Portakal'ın kendisine 'omurgasız' dediği anları sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçileriyle paylaşarak yorumu takipçilerine bıraktı.

Bakan Nurettin Nebati o şarkıyı istedi, Serdar Ortaç söyledi! "Nebati Baba için okuyorum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN