Güldür Güldür Show'un yetenekli oyuncusun nişanlandı! Uğur Bilgin'in paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu

Güldür Güldür Show'un yetenekli oyuncusun nişanlandı! Uğur Bilgin'in paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu

Güldür Güldür Show'un unutulmaz isimlerinden başarılı oyuncu Uğur Bilgin, hem arkadaşlarını hem de takipçilerine sevindirdi. Gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisiyle nişanlandığını açıklayan Bilgin, nişan töreninden bir kare paylaştı. Ünlü isimler yorum yağmuruna tuttu.

Güldür Güldür Show’da izleyici karşısına çıkan Uğur Bilgin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile mutluluğunu paylaştı. Gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisi ile nişanlandığını açıklayan Bilgin, nişan töreninden bir kareyi paylaşarak herkesi sevindirdi. Oyuncunun paylaşımı üzerine rol arkadaşlarından peş peşe yorumlar geldi.

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

42 yaşındaki yetenekli oyuncu Uğur Bilgin, Güldür Güldür Show'un Unutulmaz isimleri arasında yer alıyor. Yıllardır ekranlarda görmeye alışık olduğumuz bilgi uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi ile nişanlandığını duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden nişan pastası keserken çektirdiği bir fotoğrafını yayınlayan Bilgin, "27.06.2023" notuyla mutluluğunu paylaştı. Bilginin nişanlısının adını yazmaması dikkat çekerken yetenekli oyuncunun rol arkadaşlarından peş peşe yorumlar geldi.

ugur-bilgin-nisan.jpg


Bilgin'in paylaşımı üzerine Ecem Erkek, Doğa Rutkay Kamal, Ali Sunal, Onur Buldu, Aylin Kontente, Burak Altay, Rıza Kocaoğlu, Gonca Vuslateri, Sarp Apak ve Can Bonomo gibi birçok ünlü isimden tebrik mesajları geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN