Güneşli günler geride kalacak! Meteoroloji il il listeyi paylaştı: Gök gürültülü sağanak yağış kapıda!

Güneşli günler geride kalacak! Meteoroloji il il listeyi paylaştı: Gök gürültülü sağanak yağış kapıda!

İnsanlar havaların ısınmasını beklerken yağış uyarıları gelmeye devam ediyor. Peki hangi illerde yağış olacak? Tüm detaylar haberimizde.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminlerini vatandaşla paylaşmaya devam ederken o iller için yağış uyarısı yaptı. Aynı zamanda hava sıcaklıkları da düşüyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YAĞIŞ BEKLENEN İLLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu tahminlerine göre ülke geneli çok bulutlu olacak. Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, İç ve Batı Akdeniz Bölgesi ve Zonguldak, Düzce, Bolu, Eskişehir, Konya il çevreleri gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. 

Yağış İçin Sarı Kodlu Uyarı

Yağışlar özellikle İç Ege Bölgesi, Göller Yöresi, Çanakkale, Balıkesir, Bursa il çevrelerinde kuvvetli olacak. Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde toz taşınımı olması bekleniyor. Ülkenin batı kesimlerinde sıcaklıkların 3-5 derece azalması, doğu kesimlerde ise 2-4 derece artması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Denizli, Eskişehir, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak illerini sarı kodla uyardı. Uyarılan illerde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbir alınması gerekiyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN