Günlük burç yorumları 16 Mayıs 2022

Günlük burç yorumları 16 Mayıs 2022

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 16 Mayıs Pazartesi günü aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

16 Mayıs 2022

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün herkesin önünde çok neşeli ve motive görünüyorsunuz, ancak kendi başınıza kaldığınızda daha rahat olacaksınız.

Aileniz ya da arkadaşlarınız için harika bir ev sahibi olmaya çalışıyorsunuz. Bazı Koçlar hazırlıklardan biraz bunalmış olabilir, ancak muhtemelen sonuçtan memnun kalacaklardır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Görünüşe göre bugün dedektif gibi davranacaksınız ve sonunda aileden biri hakkında önemli bir şeyi açığa çıkarabilirsiniz.

O kişi, bu aşamada ortaya çıkan gerçeklerden pek memnun olmayabilir ama sonunda rahatlayacaktır. Öte yandan, doğru olanı yapıp yapmadığınız konusunda bazı şüpheleriniz olabilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Oldukça gerginsiniz ve bundan nasıl kurtulacağınızı bilmiyorsunuz. Bazılarınız diğerlerinden daha iyimserdir, ancak yalnızca bazı durumlarda endişenin yerini iyimserlik alacak gibi görünüyor.

Ailenize çok bağlısınız ve onlara normalden çok daha fazla ilgi göstereceksiniz. Buna iyi anlamda şaşıracaklarını söylemeye gerek yok.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün gayet şen şakrak görünüyorsunuz ve partneriniz onlara gösterdiğiniz yeni ilgiden çok memnun olacak.

Bazı Yengeçler davranışlarından dolayı olduklarından daha genç görünecek. Öte yandan, ani bir aşk duygusu beklemeyin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Pazartesi çok duygusal olacak, geçmiş ilişkilere çok odaklanmış gibi görüneceksiniz. İster güzel zamanları hatırlamaya çalışın ister bir ilişkinizi yeniden alevlendirmeye çalışın, enerjinizi bu yönde harcayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Öte yandan, bu enerjiyi şu anda sahip olduğunuz bir şeye kanalize ederek kullanmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bir aile üyesinin çabası konusunda oldukça olumsuz görüşleriniz var ve görünüşe göre onu eleştirmekten çekinmeyeceksiniz.

Belki de bunun dışında kalmalısınız çünkü onun motivasyonunu ve onların bu şekilde davranmalarına neyin sebep olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Pazartesi duygusal anlamda ilginç bir gün olacak. Başkalarının yaptıklarından kolayca etkileniyor ve onların yaptıklarını yapıyorsunuz.

Bu, partneriniz için güzel bir sürpriz hazırlayacağınız ve ardından onunla çok güzel zaman geçireceğiniz anlamına gelebilir. Akşama doğru, işinizle ilgili bir endişe aklınıza gelebilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün iletişimde çok iyi olmayacaksınız ve bu etken diğer durumlarda yapmak istediğiniz şeyleri yapmanıza bir engel çıkarmayacak olsa da insanlar durumunuzu fark edecek. Belki de sadece dalgınsınız.

Herkese karşı çok kibar davranacağınızı ve açık sözlü olarak onları uzaklaştırmak yerine sizi rahatsız etmelerine izin vereceğinizi söylemeye gerek yok.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Partneriniz bu Pazartesi oldukça talepkar olacak ve farklı bir durumdayken bundan çok memnun olmasanız da şu anda onu şımartmayı tercih edeceksiniz.

Bu tercihinizi, tatiller yüzünden veya onlara bir şeyler borçlu olduğunuzu hissettiğiniz için yapmış olabilirsiniz. Partnerlerinin talepleri ne kadar çekici gelse de bazı Yaylar gün içinde bir yere gidebilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Pazartesi günü flörtöz ve baştan çıkarıcısınız. Kimsenin, sahip olabileceğiniz eğlence fırsatlarının önünde durmasına izin vermeyeceksiniz.

Sabah kendinize biraz şüpheyle bakıyorsunuz ama tavrınız muhtemelen günün ilerleyen saatlerinde toparlanacak. Ayrıca günün tadını çıkarmak için tüm endişeleri bir kenara bırakacaksınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün gerçeği ne kadar manipüle ettiğinize dikkat etmek isteyebilirsiniz çünkü bazı şeyler kolayca ortaya çıkar.

Bunu, sevdiklerinizin önünde lekesiz bir görüntüye sahip olmak için yapıyor olabilirsiniz ancak bu nedenle oldukça zor bir duruma düşebilirsiniz. Bazı Kovalar diğerlerinden daha enerjik olacaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Pazartesi görüşlerinizi bir kenara bırakıyorsunuz ve görünüşe göre aklınızdan geçeni söylemenin cazibesine gem vuracaksınız.

Bugün mutlu olmak istiyorsunuz ve ne kadar az tartışma olursa o kadar rahat hissedeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN