Hande Erçel’in Cannes şıklığı pahalıya patladı! Ödediği ücreti duyanların gözleri fal taşı gibi açıldı

Hande Erçel’in Cannes şıklığı pahalıya patladı! Ödediği ücreti duyanların gözleri fal taşı gibi açıldı

Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncular arasında yer alan Hande Erçel şıklığıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Görenlerin dönüp bir daha baktığı ünlü oyuncuya övgüler yağmaya devam ediyor. Giydiği kıyafetleri çok beğenilen oyuncunun ödediği ücret ise dudakları uçuklattı. İşte Hande Erçel'in Cannes şıklığının bedeli…

Marka işbirliklerinin daveti ile Cannes Film Festivali'ne katılan güzel oyuncu Hande Erçel, hem güzelliği ile hem de kıyafetleriyle herkesin ilgi odağı oldu. Festivalde herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncunun Cannes şıklığının bedeli ise herkese hayrete düşürdü. İşte Hande Erçel'in Cannes şıklığının bedeli…

HANDE ERÇEL'İN KIYAFETLERİ DUDAK UÇUKLATTI

2023 Cannes Film Festivali ünlü akınına tutuldu. Dünyadan birçok ünlünün boy gösterdiği festivalin damga isimlerinden biri de Hande Erçel oldu. Hem kıyafetleri hem de göz kamaştırıcı güzelliği ile dikkat çeken Erçel, festivalinde gözde isimlerinden oldu.

hande-ercel-cannes.jpg

Kerem Bürsin ile ayrılığının ardından Hakan Sabancı ile büyük bir aşka yelken açan Hande Erçel, Cannes Film Festivali'nde giydikleri ve güzelliği ile herkesin beğenisini topladı. Festivalde 3 gün üst üste boy gösteren güzel oyuncu tarzıyla oldukça beğenildi.

hande-cannes.jpg

Festivalde 3 günde 3 farklı kıyafet giyen güzel oyuncu 3 kıyafete toplam 90.000 TL öderken takılarına 550.000 TL, ayakkabılarına 75.000 saç ve makyajına ise 100.000 TL ücret ödedi. Hande Erçel'in Cannes şıklığı ise toplam 815.000 TL'ye denk geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN