İnsanların %99'u resimdeki farklı ayakkabıları bulamıyor! Sadece yüksek IQ'lu insanlar 7 saniyede bulabiliyor!

İnsanların %99'u resimdeki farklı ayakkabıları bulamıyor! Sadece yüksek IQ'lu insanlar 7 saniyede bulabiliyor!

Bu garip zeka bulmacası, parlak kırmızı topuklardan oluşan bir koleksiyonu gösterir. 7 saniyede farklı kırmızı topukluları bularak becerilerinizi ve yeteneklerinizi test edin. İyi şanlar.

Bir zamanlar yüksek topuklu ayakkabılar, yüksek sosyal statünün, askeri hünerin ve "havalı" olmanın yüksekliğinin bir simgesiydi. Ama şimdi, her kızın gardırobunun olmazsa olmazı rafine moda zevkini gösteriyor. Ve burada, farklı kırmızı topuklu ayakkabı çiftini bulmak için tüm yeteneklerinizi ve becerilerinizi ortaya koymanız gerekiyor.

Bu tek seferlik bulmaca, beyniniz ve becerileriniz için iyidir. Akıl yürütmeyi ve problem çözmeyi teşvik etmenin yanı sıra uygulayıcıların üst düzey matematiksel tartışmayı kolaylaştırmasını sağlar.

1-011.jpg

RESİMDEKİ FARKLI AYAKKABILARI BULABİLİR MİSİN?

Sosyal medya üzerinde paylaşılan bu resim 6 sütun ve 4 sıraya bölünmüş toplam 24 çift kırmızı topuklu gösterir. Ve buradaki göreviniz resimdeki farklı olanı bulmak. Herhangi bir ipucunu kaçırmamak için her satırda ve sütunda ilerleyin.

Büyük varyasyonlara odaklanmak yerine renkler, biçimler, sınıflandırmalar ve desenler gibi küçük farklılıklar bulduğunuzdan emin olun. Bu zihinsel egzersizi bitirmek için sadece 7 saniyeniz olduğunu unutmayın.

GİZLİ AYAKKABILARI BULDUN MU?

Zeka bulmacaları bir kişinin gözlem ve genel zeka kapasitesini kontrol eder. Bu zihinsel bulmacaları çözmeye başladığınızda, ruh halini, hafızayı ve konsantrasyonu kontrol etmekten sorumlu olan Dopamin'i serbest bırakır. Ve doğru cevabı bulmak için yaratıcı, mantıklı ve net bir bakış açısına sahip olmak gerekir. Resimdeki gizli ayakkabıları buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki farklı ayakkabıları bulanları tebrik ederiz. Ancak hala bulamayanlar aşağıdaki resmi kontrol edebilir. Resimdeki farklı ayakkabılar diğerlerinin arasında normal düz ayakkabılar.

2-015.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN