Kiracısını evden çıkartmak için sanal flört uygulaması kullanan ev sahibine hapis cezası

Kiracısını evden çıkartmak için sanal flört uygulaması kullanan ev sahibine hapis cezası

Ankara'da, kiracısının telefon numarasını flört uygulamalarında paylaşarak ona rahatsızlık veren ev sahibine, toplam 2 yıl 3 ay hapis cezası verildi ancak hükmün açıklanması ertelendi.

G.A. adlı bir genç kadın ile ev sahibi V.C. arasında 2023 yılında kira zammı konusunda anlaşmazlık yaşandı. Bu anlaşmazlığın ardından G.A., tanımadığı numaralardan telefon almaya başladı.

G.A., dört farklı flört uygulamasında adına hesap açıldığını ve telefon numarasının bu platformlarda paylaşıldığını fark etti. G.A.'nın suç duyurusunun ardından yapılan incelemede, IP adreslerinin ev sahibi V.C.'nin adresine kayıtlı olduğu belirlendi ve savcılık dava açtı. Mahkeme, ev sahibine 2 yıl 3 ay hapis cezası verirken, bu cezayı açıklamayı erteledi.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN