Nihat Hoca'nın eşi ilk kez ortaya çıktı

Nihat Hoca'nın eşi ilk kez ortaya çıktı

ATV ekranlarının sevilen ismi Nihat Hatipoğlu, ilk kez eşiyle bir karesini paylaştı. Ailesini kameralardan uzak utan Hatipoğlu'nun o paylaşımı çok sayıda beğeni aldı. Eşi Emel Hatipoğlu'nu gören inanamadı. Zerafetiyle dikkatleri üzerine çekti.

Her Ramazan ayında ATV ekranlarında çıkan Nihat Hatipoğlu, son dönemlerde magazin gündeminden düşmüyor. En son depremzedeler için Türkiye Tek Yürek programında sunuculuk yapan ünlü isim, oyuncu Murat Yıldırım'ın sözünü kesmesiyle gündem olmuştu. Hatipoğlu bu kez eşiyle gündeme geldi. Eşi Emel Hanım zarafetiyle herkesi büyüledi.

nihat.jpg

HATİPOĞLU'NUN EŞİ ZERAFETİYLE BÜYÜLEDİ

Ailesiyle pek paylaşım yapmayan Nihat Hatipoğlu ilk kez eşi Emel Hatipoğlu ile karesini paylaştı. Eşinin tesettürlü olması çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

imam.jpg

DURUŞU VE BAKIŞLARI DİKKAT ÇEKTİ

Emel Hatipoğlu, sevecen bakışıyla dikkat çekti. Sosyal medyanın en çok konuşulan fotoğrafı arasına giren o kareye övgüler dizildi.

nihathatipoglu.jpg

Nihat Hatipoğlu’nun eşinin yanındaki duruşu ve bakışları günün en çok dikkat çeken fotoğraflarından biri oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN