Palyaço balıklarının arasına gizlenmiş Japon balığını 10 saniyede bulabilir misin? Sadece gerçek zekiler bulabiliyor

Palyaço balıklarının arasına gizlenmiş Japon balığını 10 saniyede bulabilir misin? Sadece gerçek zekiler bulabiliyor

Bu palyaço balığı resminde gizlenmiş bir japon balığı var. Belirtilen zamanda bulabilir misin? Bakalım bu meydan okumayı geçebilecek misiniz?

Optik illüzyonlar, beynimizin gerçeklikten farklı bir şey algıladığı görsel olgulardır. Bir şeylerin gerçekten orada olmadığını düşünmemiz için bizi kandırabilirler veya var olmayan şeyleri görmemiz için gözlerimizi kandırabilirler. Optik yanılsama resimleri genellikle üçgenler, daireler, kareler, dikdörtgenler vb. gibi basit şekiller kullanılarak oluşturulur. Daha sonra bu şekiller, yanılsamayı oluşturmak için çeşitli şekillerde düzenlenir.

Amaç, gerçekte orada olmayan veya göz önünde saklanan şeyi görmektir. Aklınızı başınızdan alacak zorlu bir mücadeleye hazır mısınız? Başlayalım.

1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ JAPON BALIĞINI BULABİLİR MİSİN?

Bu optik illüzyonda bir palyaço balığı sürüsü olduğunu görebilirsiniz. Palyaço balıkları arasında sinsi bir japon balığı gizlidir. Test, verilen sürede akvaryum balığını bulmaya çalışmaktır. Gizli hayvanı 10 saniye veya daha kısa sürede bulmalısınız.

Bu optik yanılsama testini verilen sürede geçebilirseniz, o zaman harika bir görme ve gözlem yeteneğiniz var demektir.
Japon balığını gördünüz mü? Yukarıdaki soruya cevabınız hayır ise, size bir ipucu vermemize izin verin. Optik illüzyon ipucu: Japon balığı, optik illüzyon görüntüsünün sağ tarafında saklanıyor.

GİZLİ BALIĞI BULDUN MU?

Umarız artık bu ipucunun yardımıyla japon balığını kolaylıkla fark edebilirsiniz. Gizli Japon balığını henüz bulamadınız mı? Evet ise, o zaman tebrikler. Kesinlikle iyi bir gözlemcisin. Bu optik illüzyon IQ testinin çözümünü görmek için aşağı kaydırın.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Bu optik illüzyonda palyaço balıklarının arasına gizlenmiş japon balığını 10 saniyede bulmanız gerekiyordu. Bu testi verilen sürede geçemezseniz merak etmeyin, bu optik illüzyon testinin çözümü aşağıda verilmiştir.

2.jpg

Umarız bu optik illüzyonu yeterince zor bulmuşsunuzdur. Bunları çözerken daha çok eğlenmek, aynı zamanda odaklanma ve gözlem becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız, saatlik bir doz bilgi ve eğlence için bizi ziyaret edebilirsiniz.


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN