Seçim bitti göç başladı! Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu ülkeyi terk edeceğini açıkladı

Seçim bitti göç başladı! Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu ülkeyi terk edeceğini açıkladı

Genç yaşta oyunculuk sektöründe atılan Ahsen Eroğlu Menajerimi Ara dizisi ile adını tüm Türkiye'ye duyurdu. 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen seçimlerin ardından bir paylaşımda bulunan genç oyuncu ülkeden ayrılacağını söyledi. İşte Ahsen Eroğlu'nun o açıklamaları…

İstanbullu Gelin, Menajerimi Ara, Muhteşem Yüzyıl gibi pek çok ünlü yapımda yer alan 28 yaşındaki Ahsen Eroğlu 2. tur seçimlerinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Seçimlerden beklediği sonucu alamayan ünlü oyuncu ülkeyi terk etme kararı aldı. İşte Ahsen Eroğlu'nun o açıklamaları…

ÜLKEYİ TERK EDECEK


Seçim sonuçlarının belli olması ile bir paylaşımda bulunan genç oyuncu "Bana gitme vakti göründü" ifadeleri ile hayranlarını şaşırttı. Yaptığı paylaşımın ardından bir paylaşımda daha bulunan Eroğlu, hislerini takipçileriyle paylaştı.

ahsen-eroglu.jpg


Ünlü oyuncu sandık başında dürüstçe çalıştığını açıklarken sağ sol demeden herkese yardımda bulunduğunu belirtti. Kendisinin bu şekilde öğrendiğini belirten Eroğlu kuralların dışına çıkılmaması için çok çaba sarf ettiğini ifade etti. Kendisine sesini yükselterek azarlamaya çalışan kişiler olduğunu ifade eden Ahsen Eroğlu, hiçbir şey bilmeyenin tek bildiği şeyin bağırmak olduğunun altını çizdi. Yaşanan sürecin ardından dayanabileceği son noktaya geldiğini vurgulayan Eroğlu, “Söz verdiğim insanlara, iş arkadaşlarıma sözümü yerine getirip kendimi geliştirmek için çözüm yolları bulmaya gideceğim ne zaman olur bilemem" açıklamalarında bulundu.

ahsen-aciklama.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN