SGK paraya ihtiyacı olana desteği açıkladı! 50.000 TL nakit verecek: O şartlara dikkat!

SGK paraya ihtiyacı olana desteği açıkladı! 50.000 TL nakit verecek: O şartlara dikkat!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar kurumların ödemelerini merakla araştırıyor. Peki SGK destekli ödemeler nelerdir? Tüm detaylar haberimizde.

SGK tarafından desteklenen ve bankalar tarafından ihtiyaç sahibi insanlara sağlanan ödemeler merakla araştırılıyor. SGK destekli 51 bin TL ödeme yapılacak! Peki şartlar neler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SGK DESTEKLİ ÖDEMELER

SGK tarafından bildirilen haberlere göre nakit ihtiyacı olan vatandaşlardan şartları taşıyanlara SGK destekli bankalardan kredi ödemesi yapılacak. SGK destekli Garanti Bankası üzerinden ihtiyaç sahibi vatandaşlara 36 ay vadeyle 3 ay ödemesiz kredi desteği verilecek. Krediden faydalanmak için son iş yerinde üç aydır sigortalı olarak çalışmak ya da emekli olmak gerekiyor. Emekli maaşını bankadan alan vatandaşlar kredi başvurusu yapabiliyor. Aynı zamanda Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankaları da emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine uygun faiz oranlarıyla 3 ay ödemesiz 51 bin TL 36 ay vadeli kredi imkanı sunuyor. 

SGK Destekli Kredi Ödemeleri

Başvuru yapmak için vatandaşların gelir belgeleri ve kimlikleriyle birlikte şubeye giderek başvuru yapması gerekiyor. Akbank tarafından bildirilen haberlere göre de vatandaşlara gelir belgesi talep edilmeden 51 bin TL kredi desteği sağlanacak. Kredi başvuruları bankanın mobil uygulaması üzerinden yapılabiliyor. Garanti Banaksı da emekli vatandaşlara 3 ay ödemesiz ve 36 ay vadeli kredi desteği sunuyor. Emekli maaşını bankaya taşıyan vatandaşlar yüksek limitlerle de kredi başvurusu yapabiliyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan müşteriler de bankaya giderek emekli maaşları doğrultusunda ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyor. Akbank ihtiyaç kredisi başvuruları mobil uygulama üzerinden yapılabileceği gibi SMS yoluyla da yapılabiliyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN