Sosyeteyi sarsan boşanma iddiası! Gizem Sabancı ve Koray Helvacıoğlu’ndan üzücü haber

Sosyeteyi sarsan boşanma iddiası!  Gizem Sabancı ve  Koray Helvacıoğlu’ndan üzücü haber

2020 yılında dünya evine giren Gizem Sabancı ve Koray Helvacıoğlu geçtiğimiz Şubat ayında anne-baba olmanın sevincini yaşamışlardı. Gizem Sabancı ile Koray Helvacıoğlu'dan kötü haber geldi. Çiftin boşanma kararı aldığı iddia edildi.

ÜNLÜ ÇİFT 2 YIL ÖNCE NİKAH MASASINA OTURMUŞTU

İş adamı Kaya Sabancı’nın kızı Gizem Sabancı ve Ankaralı iş insanı Yılmaz Helvacıoğlu'nun oğlu Koray Helvacıoğlu 2020 yılında Çırağan Sarayı’nda hayatlarını birleştirmişlerdi.

BİR ÇOCUKLARI OLAN ÇİFT AYRILIYOR

Yılmaz Kaya adında bir çocukları bulunan çift boşanma kararı aldı. Ailelerin bu evliliği kurtarmak için devreye girdiği ancak çiftin boşanmakta kararlı olduğu öğrenildi.

nikah.jpg

İŞ DÜNYASINI BİRLEŞTİREN NİKAH BOZULUYOR

İşadamı Kaya Sabancı’nın Aynur Özderici’yle evliliğinden olan küçük kızı Gizem Sabancı ile Ankaralı iş insanı Yılmaz Helvacıoğlu ve eşi Türkay Helvacıoğlu’nun oğulları iç mimar Koray Helvacıoğlu 2020 yılının Temmuz ayında nişanlanmıştı. Gizem Sabancı ile Yılmaz Helvacıoğlu, 20 Eylül 2020'de de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir törenle hayatını birleştirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN