Survivor Ayşe sosyal medyayı salladı! "O nasıl fizik Ayşe"

Survivor Ayşe sosyal medyayı salladı! "O nasıl fizik Ayşe"

Survivor AllStar yarışmacısı Ayşe Yüksel, son pozları ile ağızları açıkta bıraktı. Yarışmadan sonra tanınan Yüksel, giydiği mini etek ile dikkatleri üzerine çekti. Güzel yarışmacının bacaklarına yorum yağdı.

Survivor performansı ile dikkatleri üzerine çeken Ayşe Yüksel, yarışma sonrasında da sosyal medyanın gündeminden düşmedi. Katıldığı bir davette giydiği mini eteği ile büyük beğeni toplayan Yüksel'in o halleri çok konuşuldu. Görenler bacak kaslarına yorum yağdırdı.

6214044dbf2144230cc0349d.jpg

SURVİVOR AYŞE'DEN OLAY POZ

Yarışmada Atakan Işıktutan'ın sakatlanmasından dolayı yerine gelen Ayşe Yüksel, şaşırtan bir performans gösterdi. Yarışma sonunda son 4'e kalan Ayşe elenmişti.

ayse-kimdir99867610660c6324553b9d.jpg

MİNİ ETEĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ

Performansı ile dikkat çeken Ayşe Yüksel, yarışmadan sonra da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

ayseyuksel.jpg

Katıldığı bir davette fiziğini ve güzelliğini konuşturan Yüksel, mini eteği ile yorum yağmuruna tutuldu. Yüksel'in bacak kasları da takipçilerin gözünden kaçmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN