Survivor'da yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil kızının sevgilisine seslendi: "Hırsız damat istemem"

Survivor'da yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil kızının sevgilisine seslendi: "Hırsız damat istemem"

Survivor’ın hırsızlığıyla gündeme gelen Poyraz’ın müstakbel kayınpederinden sert açıklama! Poyraz programda yaptığı hırsızlık olayıyla ve aldığı cezayla günlerce gündemde kaldı. Mehmet Ali Erbil kızının sevgilisine seslendi: "Hırsız damat istemem"

Survivor All Star yarışmacısı Poyraz'ın, Dominikli bir ailenin evine girmesi ve hırsızlık yapması, gündeme bomba gibi düşmüştü. Olayın ardından yaşananlar ve tepkiler ise büyük bir merak konusu oldu. Poyraz'ın sevgilisi Yasmin Erbil'in babası olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'HIRSIZ BİR DAMAT İSTEMEM'

65ad1018a83f4b40f4b90bce.webp

Muhabir Online'a yaptığı konuşmada Mehmet Ali Erbil, olayı oldukça şaşırtıcı bulduğunu ve kurgu olduğunu düşündüğünü ifade ederek "Survivor'ı seyretmiyorum, magazinden takip ediyorum. Poyraz'dan bir eve girip hırsızlık yapmasını hiç beklemezdim. Hırsız bir damat istemem. Kendisi önce Robert Koleji sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde okumuş. Bir yarışma insanı nelere dönüştürüyor. O bence bir kurguydu. Ben inanmıyorum. Poyraz'la tanışmadığım için olumlu ya da olumsuz bir duygum yok. Kızımın ilişkisine saygı duyuyorum" dedi.

65ae59399ba65190.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN