Tarkan'a dair şaşırtan detay! O paylaşımı ele verdi "Bu nasıl fark?"

Tarkan'a dair şaşırtan detay! O paylaşımı ele verdi "Bu nasıl fark?"

Megastar Tarkan verdiği bir pozla herkesin dikkatini çekti. Sosyal meydanın gündemine düşen o fotoğrafı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Elleri ve yüzündeki farklılığı görenler "Bu nasıl değişim" dedi. Bakın Tarkan'ın ellerine en olmuş?

Geçen günlerde 50 yaşına giren ünlü popçu Tarkan, son paylaşımıyla herkesi şaşırttı. Paylaştığı fotoğraf karesini görenler ellerindeki değişimi görünce inanamadı. Bakın Tarkan'ın elleri ne durumda?

tarkanailesi.jpg

TARKAN'IN SON PAYLAŞIMI ŞAŞIRTTI

Türkiye'nin en başarılı sanatçılarından olan Megastar Tarkan, sosyal medya hesabından yayınladığı bir fotoğraf karesiyle gündeme bomba gibi düştü.

izmirkonser.jpg

İzmir konseri tarihe geçen başarılı şarkıcının, son paylaşımı "Yok artık" dedirtti.

tarkan.jpg

ELLERİNDEKİ ŞOKE EDEN DETAY

Mutlu bir evlilik yaşayan Tarkan, geçen günlerde 50. yaşını duygusal bir paylaşımla kutlamıştı. Tarkan bu defa kahve içerken bir paylaşım yaptı.

elleri.jpg

Sevenleri tarafından fark edilen detay ise görenleri şaşkınlığa şaşırttı. Elleri ve yüzü arasındaki farklılığı görenler "Kendi genç elleri yaşlı, eline ne oldu" şeklinde yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN