Tatlıtuğ ailesinde Serenay krizi! Kıvanç Tatlıtuğ açıkladı: O sahneler arttı!

Tatlıtuğ ailesinde Serenay krizi! Kıvanç Tatlıtuğ açıkladı: O sahneler arttı!

Aile dizisiyle ekrana dönen Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya aşkı Tatlıtuğ ailesinde krize neden oldu. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ arasında geçen yakınlaşma sahneleri arttıkça Başak Dizer'de evde kıskançlık krizine girdi. Kıskançlık krizi iddialarına yanıt ünlü oyuncudan geldi. İşte merak edilen konu hakkındaki o detaylar…

Türkiye'nin en sevilen çiftleri arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer aşkında çatırdamalar yaşanmaya başladı. 2016 yılında nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer geçtiğimiz yıl oğlu Kurt Efe'yi kucaklarına aldı. 2023 yılında damga vuran diziler arasında yer alan Aile dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ partneri Serenay Sarıkaya ile güzel bir uyum yakaladı. Dizide ikilinin yakınlaşma sahnelerinin Başak Dizer'de kıskançlık krizine neden olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Konu hakkındaki detaylar ünlü oyuncudan geldi. İşte merak edilen konu hakkındaki o detaylar…

BAŞAK DİZER VE KIVANÇ TATLITUĞ’UN ARASI BOZULDU

Mutlu evlilikleri ile gözde çiftler arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Ünlü çiftin arasından açıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ arasında geçen sahnelerin krize neden olduğu söylendi.

kivanc-serenay.jpg

O SAHNELER KRİZ ÇIKARTTI

Eşini görmek için dizi setini sık sık giden Başak Dizer’in öpüşme sahnelerinden rahatsız olduğu söylendi. Konu hakkında eşine uyarı yapan Başak Dizer’den bu kez tehdit geldi. Ünlü modacı Kıvanç Tatlıtuğ'a, "tekrarı olursa boşanırım" dedi.

seranay-kivanc.jpg

Magazin gündeminde büyük ses getiren olay hakkında açıklama Kıvanç Tatlıtuğ'dan geldi. Ünlü oyuncu evde de sette de keyiflerin yerinde olduğunu dile getirirken her dizide olduğu gibi bu durumun uydurma olduğunu belirtti. Kıvanç Tatlıtuğ kıskançlık iddialarına karşı şu ifadeleri kullandı:

kivanc-evlilik-kiskanclik.jpg
“Evde de sette de keyifler çok yerinde. Her projede tekrarlanan bu uydurma magazin haberini kaale bile almıyoruz”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN