Türkiye onu 'Yalçın Abi' olarak tanıyordu...Flaş TV'nin fenomen ismi şimdilerde tanınmaz halde! Yıllar ona acımamış!

Türkiye onu 'Yalçın Abi' olarak tanıyordu...Flaş TV'nin fenomen ismi şimdilerde tanınmaz halde! Yıllar ona acımamış!

Flash TV ekranlarda sunduğu programlarla fenomen olan ve milyonlarca insanın gönlünde taht kuran Yalçın Çakır, yıllar sonra ortaya çıktı. Yalçın Çakır'ın son halini görenler gözlerine inanamadı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve Flash TV ekranlarında sunduğu programlarla akıllarda yer edinen milyonların "Yalçın Abi" olarak tanıdığı Yalçın Çakır'ın sunduğu programlar yıllar geçse bile akıllarda.

meleksdf-001.jpg

Flash TV'de ilgiyle izlenen Düzlem Ayna, Yüzyüze, Flaş Ekip, Evlat Acısı, Evlat Hasreti, Acı Umut, Buna da Şükür, Yalan Yok, Yalan Testi, Yalçın Çakır ile Yüzleşme, Aradakiler, Gerçeğin Peşinde ve Pozitif Reality gibi birçok programın sunucusu olarak tanınan Yalçın Çakır, yıllardır ekranlardan uzak olmasına rağmen hafızalardan silinmiyor.

yalcinnasd-001.jpg

14 yıldır kayıp bir kişiyi arayan Yalçın Abi'nin programında kullanılan yaşlandırma tekniği ise ara sıra sosyal medyada konu olmaya devam ediyor. Birbirinden ilginç olayların işlendiği programda, Melek Subaşı'na yapılan yalan topu testi damga vurmuştu. Programa başvuran Melek Subaşı'nın söyledikleriyse sosyal medyada viral olmaya devam ediyor.

yalfsdf.jpg

2017'de Beyaz TV'de program yapmaya başlayan Yalçın Çakır, bir süre sonra ayrılıp ailesiyle beraber Bodrum'da hayatını sürdürmeye başladı. Gümüşlükspor'da spor muhabirliği yapan Yalçın Çakır sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerden. İşte usta televizyoncu Yalçın Çakır'ın son hali...

yalcinndfssdf-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN