Ünlü oyuncudan kötü haber! Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı oyuncusu parkta ölü olarak bulundu

Ünlü oyuncudan kötü haber! Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı oyuncusu parkta ölü olarak bulundu

Ünlü oyuncudan hayranlarını üzecek bir haber geldi! Çocuklar Duymasın dizisini başarılı oyuncusu parkta ölü bulundu… Haberi duyanlar resmen şaşkına döndü! İşte konuya ilişkin detaylar…

Bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisi milyonlarca insanın hafızasına kazınan diziler arasında yer alıyor. Bu dizide oynayan ve ekranların sevilen yüzünden ne yazık ki acı haber geldi! Başarılı oyuncunun parkta ölü bulunduğu haberler resmen gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar…

İNTİHAR ETTİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Çocuklar Duymasın dizisinde yer alan Seda Fettahoğlu, İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Hacı İzzet Parkı’nda ölü bulundu. Daha önce Kanlı Nigar, Çalıkuşu gibi dizilerde rol alan oyuncunun bu sabah saatlerinde polis ekiplerine gelen bir ihbar sonucu ölü olarak bulunduğu öğrenildi. Yapılan incelemeler sonrasında başarılı oyuncunun hayatına son verdiğinin tahmin edildiği açıklandı.

yeni-proje-8.jpg

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?

1979 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Seda Fettahoğlu, lise eğitimini Trabzon Anadolu Lisesi’nde aldı. Tiyatroculuk eğitimini ise Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde alan oyuncu, 2022 yılında buradan mezun oldu. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra seslendirme de yapan Fettahoğlu, bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk ve Meltem’in dünürü olan “Sultan” karakterine hayat vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN