Yabancı Damat'ın Feride'si Sumru Yavrucuk hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şoke etti! Duyanlar inanamadı...

Yabancı Damat'ın Feride'si Sumru Yavrucuk hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şoke etti! Duyanlar inanamadı...

Yabancı Damat dizisinde canlandırdığı Feride karakteriyle gönüllerde taht kuran Sumru Yavrucuk'un, özel hayatı merak konusu oldu. Yavrucuk hakkında araştırma yapan hayranları, gözlerine inanamadı. Yavrucuk meğer en az kendisi kadar ünlü bir isimle aşk yaşamış. Bakın Sumru Yavrucuk'un eski aşkı hangi şarkıcıymış?

Fatmagül'ün Suçu Ne?, Yabancı Damat, Evlilik Hakkında Her Şey, Baraj ve son olarak Şahane Hayatım'da rol alan Sumru Yavrucuk, oyunculuk performansıyla büyük beğeni topluyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu hakkında araştırma yapan hayranları, ünlü ismin eski aşkını öğrenince gözlerine inanamadı. Yavrucuk, geçmişte en az kendisi kadar ünlü olan bir sanatçıyla dolu dizgin bir aşk yaşamış...

yavruvuk.jpg

62 yaşındaki başarılı oyuncu Sumru Yavrucuk son dönemde Fox TV ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım'da canlandırdığı Aysel karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyunculuk performansıyla göz dolduran Yavrucuk'un gözlerden uzak yaşadığı özel hayatı da merak konusu oldu.

sumruh.jpg

SUMRU İÇİN ŞARKI YAZMIŞ

Yavrucuk, şarkıcı İlhan Şeşen ile dolu dizgin aşk yaşamış. Şeşen, Yavrucuk'un için şarkılar yazmış.
Sumru Yavrucuk ve İlhan Şeşen'in 1999 yılında başlayan ilişkileri 2 buçuk sene sürmüş. İlhan Şeşen'in 'Ellerimde Çiçekler' isimli şarkısının Yavrucuk'a hitaben yazdığı da iddia ediliyor.

ilhan-sesen.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN