Yalnızca üst düzey zekaya sahip olanlar resimdeki 3 gizli hatayı 17 saniyede bulabiliyor! Ne kadar zekisin?

Yalnızca üst düzey zekaya sahip olanlar resimdeki 3 gizli hatayı 17 saniyede bulabiliyor! Ne kadar zekisin?

Ayrıntılar için gözünüz var mı? O zaman bu 17 saniyelik zeka oyunu gerçekten siz ve arkadaşlarınız için. Resimdeki hataları bulmak için bilişsel netliğinizi ve diğer zihinsel becerilerinizi kullanın.

Kırsal köyler hafta sonlarını geçirmek için en iyisidir. Yoğun şehir hayatından kısa bir kaçış, ruhumuzu canlandırır ve yeni bir bakış açısı kazandırır. İşte, bu zeka oyununda, kır resminde gizlenmiş üç hatayı görmeniz gerekiyor.

1-005.jpg

RESİMDEKİ 3 GİZLİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde yaşlı bir adam, kulübesi, köpeği, kedileri, diğer hayvanlar ve sıradan bir kır manzarası gösterilmektedir. Senin görevin resimde gizli olan üç hatayı bulmak. Şimdi görüntüyü bölümlere ayırın ve mantıksal akıl yürütme, gözlem gücü gibi becerilerinizi ve bu zihinsel egzersizi tamamlamak için diğer yeteneklerinizi kullanın.

Yetişkinlere yönelik bu zeka oyunu , matematiksel mantık ve formül yerine bilişsel yetenekler ve gözlem gücü gibi becerilerinizi test edecek . Beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirecek, zihinsel çevikliğinizi artıracaktır.

GİZLİ HATALARI BULDUN MU?

Yukarıdaki görüntünün aksine, tek yapboz parçasını bulmak için hem niteliksel yeteneklerinizi hem de görsel keskinliği kullanmalısınız. Ve cidden, o kadar da zor değil, tek yapmanız gereken hiçbir ipucunu kaçırmadan gözlem becerilerinizi kullanmak.

Bir zeka oyunu yanıtı, yaratıcı ve mantıklı düşünmeyi gerektirir. Düşünme ve karar verme kapasiteniz böylece her girişimde gelişecektir. Bu beyin oyunu aynı zamanda daha önemli sorunları çözmeye ve kritik sezgileri ve gözlemsel yetenekleri geliştirmeye yardımcı olacaktır. Resimdeki 3 gizli hatayı buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Zeka oyunları hakkında en iyisi bu, sadece eğlendirmiyorlar, aynı zamanda niceliksel ve niteliksel becerileri geliştirmeye yardımcı oluyorlar. Bunlardan daha fazlasının keyfini çıkarmak için bizi takip etmeyi unutmayın.

Cevap: Ağaçlar ve bacadan çıkan duman zıt yönlere doğru hareket ediyor ve evin kapısı yok.

2-004.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN