Yıllardır gizlediği hastalığını ilk kez açıklamıştı! Erkan Can'dan kahreden haber: Ölümden döndü...

Yıllardır gizlediği hastalığını Mayıs ayında ilk kez açıklayan Erkan Can, trafik kazası geçirerek ölümden döndü. Ünlü oyuncu geçirdiği kaza ile hayranlarını korkuttu.

Geçtiğimiz aylarda herkesten gizlediği hastalığını ilk kez açıklayarak dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Erkan Can'dan kötü haber geldi. Atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam'da "Ekabir Kılıç" karakterine hayat veren usta oyuncudan gelen haber hayranlarını korkuttu. Trafik kazası geçiren usta oyuncu adeta ölümden döndü.

Mayıs ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Beyoğlu Metrohan'da düzenlediği 'Metrohan Günlükleri' adlı söyleşiye katılarak kulağından yaşadığı rahatsızlığı açıklayan ünlü oyuncu, yüzde 50 işitme kaybı yaşadığını açıklayarak yıllardır gizlediği hastalığını duyurmuştu. Usta oyuncunun bu açıklamaları hayranlarını şok ederken Erkan Can'dan kahreden haber geldi.

Erkan Can, önceki gece Ümraniye'de alkollü şekilde araç kullanırken kaza yaptı. Ölümden dönen usta oyuncu kazadan yara almadan kurtuldu. Erkan Can'ın 236 promil alkollü olduğu anlaşıldı. Usta oyuncunun ehliyetine geçici süreyle el konuldu.

Önceki gece saat 03.50 sıralarında, Ümraniye'deki Şile Otoyolu Parseller yol ayrımı yan yolda bir trafik kazası meydana geldi. Ünlü oyuncu Erkan Can, kullandığı aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir bariyerlere çarptı.

Kazayı gören bazı sürücüler, yardım etmek için olay yerinde durup, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayı yara almadan atlatan Erkan Can'a alkolmetreyi üfletti. Ünlü oyuncunun 236 promil alkollü olduğu anlaşıldı.

Erkan Can'ın ölümden döndüğü kazanın ardından ağır şekilde hasar alan araç çekici yardımı ile kaldırılırken Erkan Can'ın ehliyetine geçici süreyle el konuldu.

"BENDE BİR ŞEY YOK"

Kazayı gördükten sonra olay yerine gelen bir sürücü, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde, Erkan Can'ın "Alkollüyüm, kanunu da biliyorum, eyvallah" diyerek alkolmetreyi üflediği gözlendi.

Daha sonrasında ise usta oyuncunun "Çıkacağını biliyorum" dediği duyuldu. Durumunun iyi olup olmadığının sorulması üzerine ise "Oğlum bende bir şey yok. Sakin ol, bende hiçbir şey yok. Matizim." şeklinde yanıt verdiği duyuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN