Kadro dışı kalan Caner Erkin'e sevindiren haber

Kadro dışı kalan Caner Erkin'e sevindiren haber

Göztepe maçının son dakikalarında oyundan çıkarken Teknik Direktör Erol Bulut'a tepki gösterdiği gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in affedilmesine karar verildi.

Teknik Direktör Erol Bulut'a gösterdiği tepki nedeniyle kadro dışı bırakılan Caner Erkin'le ilgili karar verildi.

Fenerbahçe’nin, Kadıköy’de 1-0 mağlup olduğu Göztepe maçının son anlarında Caner Erkin oyundan çıkarıldığı için teknik direktörü Erol Bulut’a el kol hareketleriyle tepki göstermişti.

Erol Bulut, geçmişte de benzer hareketlerde bulunan Caner’in bu tavrı sonrası Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu ile bir araya geldi.

KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Görüşme sonrası Trabzonspor deplasmanı öncesinde milli futbolcunun kadro dışı bırakılmasına karar verildi. Karadeniz temsilcisine karşı alınan galibiyet sonrasında Caner’in, A Takım’dan ayrı olarak tek başına idman yapmasına karar verildi.

Yönetim, bu şekilde hem takıma gözdağı vermek hem de Bulut’un arkasında olduğuna dikkat çekmek istedi.

Antalyaspor mücadelesinin ardından bu akşamki Konyaspor maçının da kadrosunda olmayan milli futbolcunun hatasını anladığı ve Erol Bulut'tan özür dilediği bilgisine ulaşıldı.

TAKIMLA ANTRENMANLARA ÇIKACAK

Belözoğlu’nun bu noktada devreye girdiği, Konya maçı sonrası tecrübeli sol bekin yeniden takımla birlikte antrenmanlara çıkacağı öğrenildi. Ancak yıldız oyuncunun, Gençlerbirliği karşısında kadroya alınıp alınmayacağına yine Erol Bulut karar verecek.

Bundan sonraki süreçte de hem yönetimin hem de teknik ekibin, disiplini elde tutmak adına olası benzer hareketlerde aynı tavrı sergileyecekleri belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN