Sakatlanan Mesut Özil’in bileğinde yırtık tespit edildi

Sakatlanan Mesut Özil’in bileğinde yırtık tespit edildi

Fenerbahçe'de Mesut Özil, Antalyaspor maçının ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıktı. Sahadan sedye ile ayrılan yıldız futbolcunun ayağında yırtık tespit edildi.

Fenerbahçe’nin Antalyaspor’u ağırladığı mücadeleye ilk 11’e başlayan Mesut Özil sakatlık geçirerek maça devam edemedi. Oyun alanından sedye ile alınan yıldız futbolcunun ayak bileğinin döndüğü öğrenildi. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Mesut Özil’in durumu hakkında “Bileği döndü. Bağlarında zedelenme var. Kırık yok. Mesut Özil’e faulü yapan Fredy’nin ikinci sarı karttan kırmızı yemesi gerekiyor. Hakem pas geçti” bilgisini verdi. 

Sarı lacivertlilerin yıldız transferi 66’ıncı dakikada Antalyasporlu Fredy ile girdiği ikili mücadelenin ardından acı içinde yerde kaldı.

zil2.jpg

SEDYE İSTENDİ VE İRFAN CAN GİRDİ 

Tedavi için sağlık ekipleri hemen oyun alanına girerken Özil, saha kenarına çıktı ve sedye istendi. Bileği dönen ve üzerine basamayan Özil, sedye ile oyun alanından çıkarılırken yerine İrfan Can Kahveci dahil oldu. İrfan Can, sarı lacivertli formayı ilk kez Antalyaspor maçında giymiş oldu. 

Mesut Özil maçın ilk yarısında çok net bir pozisyonu boş kaleye kaçırmıştı. 

32 yaşındaki futbolcunun sol ayak bileğinde sorun olduğu ve durumun ciddiyetinin yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı belirtildi.

Fenerbahçe’nin devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Mesut Özil, sarı lacivertli forma ile 5’i lig 1’i kupa olmak üzere 6 maça çıktı ve henüz gol-asist katkısı sağlayamadı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN