Agatha Christie’in esrarengiz 10 davetlisi sahnede

Agatha Christie’in esrarengiz 10 davetlisi sahnede

Yeşilçam’ın usta aktörü Ediz Hun’un da başrolleri arasında yer aldığı, üç yıl kapalı gişe oynayan ‘On Kişiyidiler’ oyunu Tiyatro Ak’la Kara’da seyirciyle buluşuyor.

Oyun, 16 Aralık Cuma günü Tiyatro Ak’la Kara sahnesinde tiyatroseverler ile bir araya geliyor. Agatha Christie’nin ölümsüz eseri ‘On Kişiydiler’ oyununun kadrosunda aktör Hun’un yanı sıra, Pelin Turancı, Savaş Özdural, Özdemir Çiftçioğlu, Hakan Akın, Oya İnci, Ozan Dağara, Fatih Özacun, Can Esendal ve Ilgın Angın yer alıyor.

Birbirini tanımayan 10 kişinin Bay ve Bayan Owen isimli bir çiftten adada verilecek bir parti için davet mektubu almasının ardından yaşadıklarını konu edinen oyun, maceranın devamında izleyicisini de bir dedektif ruhuna büründürüyor. Bu unutulmaz oyunu kaçırmak istemeyen tiyatroseverler, biletleri Ak’la Kara gişelerinden ve ‘Biletinial.com’dan satın alabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN