Yapay zekanın yönettiği bir oyuna katılmak ister misiniz?

Yapay zekanın yönettiği bir oyuna katılmak ister misiniz?

Kundura Sahne’nin biletleri kısa sürede tükenen performansı ‘Remote İstanbul’, özel istek üzerine son kez, 17 Aralık Cumartesi günü Kadıköy sokaklarında.

Avrupa tiyatro sahnelerinin öncü gruplarından Rimini Protokoll’ün 50’den fazla şehirde sahnelenen performansı ‘Remote X’in İstanbul uyarlaması olan ‘Remote İstanbul’, katılımcıları İstanbul’un hem sahnesi hem de başrol oyuncusu olduğu bir oyuna dahil ediyor ve bir yapay zekânın komutları eşliğinde Kadıköy’de ilhâm verici bir yolculuğa çıkarıyor.

Tiyatroseverlere olduğu kadar teknoloji ve oyun meraklılarına da seslenen performansın rotası, saat 15:00’te Koşuyolu’ndaki Manolya Parkı’ndan başlayacak. Türkçe gerçekleşecek ve son gösterime özel olarak İngilizce dil seçeneğinin de sunulacağı Remote İstanbul’u, Rimini Protokoll’ün kurucularından Stefan Kaegi tasarladı ve Jörg Karrenbauer yazıp yönetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN