Efsane uygulama geri döndü! Bir bilet alan bir bilet bedava: 1 yıl geçerli uygulama başladı

Efsane uygulama geri döndü! Bir bilet alan bir bilet bedava: 1 yıl geçerli uygulama başladı

Efsane uygulama geri döndü! Geri dönüşü de muhteşem oldu! Bir sinema bileti alana bir bilet bedava olacak! Kampanya 1 yıl boyunca geçerli...

2018 yılında yaşanan kriz, film yapımcılarının yeni projelerini gösterime sokmama kararı almasıyla sinema sektörünü derinden sarsmıştı. Bu dönemde Bakanlık, sektördeki güven ve şeffaflık sorunlarını çözmek adına köklü değişikliklere gitmiş ve "Kurum Bileti" uygulamasını kaldırmıştı.

Ancak Bakanlık, güven ve şeffaflık sorunlarını çözmek amacıyla geliştirdiği "Sinema Bilet Sistemi" ile sektörde yeni bir dönem başlattı. Bu yeni sistem sayesinde tüm sinema salonlarında satılan biletler kayıt altına alınarak şeffaf bir ortam oluşturuldu. Sektör temsilcileri ve sinemaseverlerin talepleri doğrultusunda değerlendirilen bu sistem, "Kurum Bileti" uygulamasının geri dönüşüne zemin hazırladı.

İLK ADIM ATILDI: 1 SİNEMA BİLETİNE 1 SİNEMA BİLETİ HEDİYE

GNÇ'den '1 sinema biletine 1 sinema bileti hediye' kampanyası - Son Dakika Ekonomi Habeleri

"Kurum Bileti" uygulamasının geri dönüşü, TURKCELL tarafından başlatılan bir kampanya ile duyuruldu. Şirket, "GNC Sinema" uygulaması üzerinden müşterilerine yıl sonuna kadar geçerli "1 sinema biletine 1 sinema bileti hediye" kampanyası başlattı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sektör bileşenleri ve sinemaseverlerin talepleri doğrultusunda bu düzenlemeyi hayata geçirdik. Bakanlığımızca geliştirilen 'Sinema Bilet Sistemi' ile sağladığımız şeffaflık ve güven ortamı sayesinde 'Kurum Bileti' uygulamasını yeniden başlatıyoruz. Tüm detaylar Bakanlığımızın sistemi üzerinden takip edilebilecek. Bu yeni sürecin birçok markanın katkısıyla büyüyerek devam edeceğine ve sektörümüze önemli katkılar sunacağına inanıyorum" dedi.

Yenilikçi "Sinema Bilet Sistemi", hem sektörde şeffaflığı ve güveni artırmayı hem de sinemaseverlere daha fazla seçenek sunmayı hedefliyor. Bakanlık, sinema sektörünün daha da güçlenmesi ve geniş kitlelere ulaşması için benzer düzenlemelere devam edeceğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN