Ekonomi sanatı da vurdu: Müjdat Gezen Sanat Merkezi kapanıyor

Ekonomi sanatı da vurdu: Müjdat Gezen Sanat Merkezi kapanıyor

Gazeteci ve Halk TV programcısı Serhan Asker, tiyatrocu Müjdat Gezen’in ekonomik şartlar nedeniyle Müjdat Gezen Tiyatrosu'nun yerinin satılığa çıkardığını açıkladı. Asker, Gezen'in kendisini telefonla aradığını belirterek "Ekonomik olarak artık kaldıramıyorum" dediğini aktardı.

Yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı her geçen gün derinleşmeye devam ediyor. Ekonomik kriz sanatı da etkiledi. Geçtiğimiz aylarda Moda Sahnesi'nin elektrik faturalarını ödeyememesinin ardından karanlığa gömülmek istenmişti.

Bu kez Serhan Asker, sosyal medya hesabından tiyatrocu Müjdat Gezen’in ekonomik zorluklar nedeniyle Müjdat Gezen Tiyatrosu'nun yerinin satılığa çıkardığını açıkladı.

Serhan Asker'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"ÇOK KÖTÜ BİR HABER..."

Dün Müjdat Gezen aradı... Önce "Geçmiş olsun" dedi. Sonra
"Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin binasını satılığa çıkardım. Kapatıyorum" dedi. Dondum kaldım. Ekledi..
"Ekonomik olarak artık kaldıramıyorum"

Bu, sanatın kalbine vurulan bir kırbaç haberidir..."

Bünyesinden Alper Kul, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu gibi oyuncuların çıktığı Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin ekonomik nedenlerle satılacağı haberi sosyal medyada gündem oldu. Birçok sosyal medyada kullanıcısı "destek" mesajları paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN