Fikret Kuşkan'a İtalya'dan 'en iyi aktör' ödülü

Fikret Kuşkan'a İtalya'dan 'en iyi aktör' ödülü

Başarılı oyuncu Fikret Kuşkan, İtalya’da düzenlenen Ora!Fest Uluslararası Film Festivali’nde ‘En iyi aktör’ ödülünü aldı. Kuşkan, 'Roza' filmindeki oyunculu ile büyük beğeni topladı.

Hamit İzol’un aynı isimli kitabından uyarlanan "Roza" filmi, sanatseverlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Filmin yönetmenliğini Mustafa Kotan üstlenirken senaryosunu Sultan Turan Kızılay kaleme aldı. Filmdeki oyunculuğu ile göz dolduran usta oyuncu Fikret Kuşkan, İtalya’da ödüle layık görüldü.

KUŞKAN'A EN İYİ AKTÖR ÖDÜLÜ

NTV'nin aktardığına göre mevsimlik işçi olarak Urfa’dan Mersin’e göç eden bir ailenin dramını aktaran "Roza" filmi için sevindirici haber İtalya’dan geldi. İtalya’nın Puglia bölgesinde gerçekleştirilen Ora!Fest Uluslararası Film Festivali 3-7 Haziran tarihinde gerçekleştirildi. "Roza" filmindeki performansıyla usta oyuncu Fikret Kuşkan En İyi Aktör ödülüne layık görüldü.

Eğitimsizliğin, ekonomik sıkıntıların ve törenin nasıl yıkıcı etkileri olduğunu gözler önüne seren filmin kadrosunda Belçim Bilgin ve Fikret Kuşkan ile birlikte Bahar Şahin, Burak Sevinç, Deniz Bolışık, Ümit Çırak, İzzet Yüksek, Berk Bakioğlu, İrem Sultan Cengiz, Ayça Kuru, Hasan Balay yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN