Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins otel odasında ölü bulundu

Foo Fighters'ın davulcusu Taylor Hawkins otel odasında ölü bulundu

Dünyaca ünlü rock grubu Foo Fighters'ın davulcusu ve vokalisti Taylor Hawkins'in hayatını kaybettiği açıklandı. 1994’te intihar eden Kurt Cobain ile birlikte Nirvana’da da görev alan ünlü sanatçının ölüm nedeni ise açıklanmadı.

Dünyaca ünlü ABD’li rock grubu Foo Fighters’ın davulcusu ve vokalisti Taylor Hawkins’in yaşamını yitirdiği duyuruldu. 50 yaşındaki sanatçının otel odasında ölü bulunduğu belirtilirken ölüm nedeni açıklanmadı.

Grubun Güney Amerika’da turnede olduğu ve pazar günü Arjantin’deki San Isidro’da sahneye çıktığı ve cuma gecesi de Kolombiya’da sahneye almasının planlandığı bildirildi.

'MÜZİKAL RUHU VE BULAŞICI GÜLÜMSEMESİ HEP BİZİMLE YAŞAYACAK'

Foo Fighters’ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, “Müzikal ruhu ve bulaşıcı gülümsemesini sonsuza dek bizimle yaşayacak” denildi.

Twitter üzerinden paylaşılan açıklamada ise “Kalbimiz eşi, çocukları ve ailesiyle ve bu tahmin bile edilemez zor zamanlarda ailesinin mahremiyete önem vermenizi rica ediyoruz” ifadesi kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN